Veckans Tarotskop6-12maj,2024

2

Hej alla fina läsare. Vilket underbart väder vi har, vårat liv tillhör upp och nedgångar inget konstigt med det. Inga toppar utan dalar brukar man ju säga. Därför är det viktigt tycker jag i alla fall, men det är naturligtvis upp till var och en. Men personligen för min del tycker jag att det är viktigt att man gör saker man tycker om, man blir glad och kan skratta. Nu har jag kanaliserat vad vi har för starkaste energier i  denna vecka. Och det kommer att bli bättre. Och som vanligt vill jag på minna att detta är inte individuellt,  och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig ❤️

Det ligger fortfarande fullt upp på arbetet, stress och konflikter. Och man nu kan känna sig rastlös för man har inte tid för något annat. En del börjar nu tänka på att bli en egenföretagare eller att man tar tag i sina projekt. Tänk på återhämtningen. För arbetet kan nu bli en börda så du tar på dig för mycket arbete och bli trött. Men många kommer nu lyssna på sig själv, så man förstår vad som händer.  Kan vara en tid att sätta sig ner och t.ex. koppla av med musik, bok, plantera blommor och bara njuta det man tycker om.

Läkarbesök finns denna vecka. Tänk på att ha lugn och ro. Så man har energi för att orka. Återhämtning. Att släppa taget om andra och fokusera på något annat. Man kanske trivs att styra och ställa men då kanske det är en tid att man går sin egen väg och släppa saker och gå vidare. Men det måste man bestämma själv och ta det beslutet. Det finns många möjligheter. Något kommer att hända som ett mirakel.Nu ligger fortfarande förändringar i energi flödet. Det är som man kommer till sina nya insikter. En ny början att man lämnar det dåliga bakom sig och går in i något som är mycket bättre. Våga tro på dig själv och se framåt och gör dina drömmar sanna.

Man kan nu få ett nytt avtal/kontrakt om du sökt ett nytt arbete som ger grund till vidare utveckling. Drömmar kan slå in nu. Nu håller dina guider på att hjälpa dig och vägleder dig den väg till vad man behöver. För man vet vad man vill och det är en egen planering och eget ansvar.Energi flödet går framåt mot bättre tider så man kan lämna sina bekymmer eller smärta. Man känner sig fri. Man vågar ta tag i förändringarna som man känner är nödvändiga nu. Man planerar så det känns lättare att släppas det man inte behöver. Man vågar leva livet dör man hamnar på ett annat spår nu. Nu ligger förlovningar, vigslar eller dop. Man visar sin uppskattning till sin vän på ett öppet sätt.

Men det visar att inom kort glädje och harmoni. Att man har möjligheterna med sig. Friheten att bara vara. Mycket kan nu komma till en utan varning som får dig att känna glädje och lycka. Så man känner sig friare i sitt eget sätt och kan uppleva saker. Kanske man planerar en resa. Kanske en sol semester, fest, barn , flytt , utökad kredit för att köpa ett boende eller göra något med en vän. Ödet är att man ska njuta av livet och våga släppa ansvar ibland.

I kärleken kan par relationen bli bättre med kärlek och romantik, men glöm inte kärleken till dig själv,  Men en del ska släppa det  som har varit i förflutna. Men det kan också komma någon tillbaka till dig. En själsfrände kan till dig som involverar en ny kärlek. Så glädjen finns och nystart och drömmar om kärleken.

 

Veckan Budskap : Ta ett steg i taget 

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Finns på Tarotguiderna

tisdag 7/5 kl.15-17

fredag 15-16

Varmt välkomna!

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mona den

    Tack Bettan

  2. Mia den

    Tack 🙏🥰

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.