Veckans Tarotskop År “2021” vecka 17″

2

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en fin vecka. Själv har jag haft en underbar helg i Kungshamn och med Lena Ranehag. Jag har fått många svar på saker som jag har undrat och hon är verkligen professionell och har kunskap. Dessutom tar  hon sig tid och ger tips och råd. Men nu har jag kanaliserat nästa veckans starkaste energi flöde. Så nu sätter vi igång. Vi har ett fint flöde över oss….en påminnelse att detta är inte individuellt.

Nu ska du inte stressa upp dig om du tänker göra något vägval i livet. Du kanske är osäker eller är försiktig. Kanske du ska vänta och se vad som du kanske vill satsa på. Men  du kan också ha  förändringar på gång och behöver acceptera att du måste ändras och utvecklas.

Släpp och gå vidare så kan du se allt det nya som finns framför dig. Du kommer att lyckas och du kan planera för du vet vad du vill och det går bra. För livet måste utvecklas. Att stanna upp ibland och förstå genom sin intuition.

Nu är det också en tid där du känner att det är dags för en återhämtning. Du måste också ta hand om dig själv. När du känner din glädje så ger du också din omgivning glädje och omtanke.

Nu kan det komma nyheter t.ex. din hälsa, arbete eller kontrakt. Det kan också vara något som du väntar på.  Pengar är också på ingående . Nu finns det oväntade händelser i flödet. Något kan ändras i ditt arbete. Du kanske slutar och börjar på ett annat arbete. Du kanske också vill förnya lite i ditt hem eller vill flytta till något nytt. Woow  säger jag det ligger möjligheter och du har lätt för att dela med och tycker om att vara med närvarande med människor. Ta hand om dig för det finns bara en som du.

 

Veckans Budskap: Turen

Våra energier omger turen.

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 17

27/4  Tisdag  kl.18-20

28/4 Onsdag kl.18-20

Eventuellt kan jag vara inne utöver mitt schema. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Birgitta den

  Det var som du läst mina tankar om framtiden, det gör mig glad och säger mig att jag nog är på rätt väg,
  Tack för veckans Tarot,, ?⭐?♥️?

  • bettan den

   Hej Birgitta!
   Vad glad jag blir för din skull.
   Du behöver inte ha bråttom utan
   tänk igenom ditt vägväl.
   All lycka önskar jag dig.

   Stor Kram <3
   Bettan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.