Veckans Tarotskop År 2019″Så blir min v.46″

0

Hej fina läsare! Hoppas ni haft en fin helg. Själv har jag varit på kurs det var helt underbart. Berättar mera om det senare. Men nu har jag kanaliserat veckans energier så vi kör på en gång.  En påminnelse…..detta är inte individuellt!

Det som tidigare varit lite luddigt verkar nu bli mycket klarare, och din förmåga att koncentrera dig är mycket stark. Om du är rädd så kan du börja om på nytt. Om du väntar på något juridisk fråga så kommer det gå bra. Nu händer det saker och det är du själv som skapar dem. Du förverkligar det du tror på. Lyssna till dig själv och gå din egen väg även om inte andra skulle gilla det. Du kan sätta stunder för dig själv med tända ljus eller en brasa istället för att stressa runt. För du behöver nu tid för dig själv. Det kan vara t.ex. ute i naturen, kanske du har ett lantställe eller pyssla om i hemmet.

Håll dig borta från avundsjuka och skvallrade personer. Om du harproblem med någon eller några, så ta tag i dina bekymmer och dina rättigheter så kommer det gå bra. Du kanske har varit med om en orättvisa, så är det bäst att göra något åt det. Det kan vara t.ex ett familjeproblem, myndigheter eller det kan vara någon som manipulerar dig och utnyttjar dig. Men ha tålamod för det kan vara så att hon eller han kan ha en del bekymmer som inte du vet. Men låt ingen skrika åt dig eller vill att du gör saker som inte du tycker om. Det bästa är att gå vidare med sina åsikter eller planer. För det är ingen ide att slösa på sina krafter på en envis person, för dom kommer aldrig kunna sätta sig in i din ståndpunkt. Du kanske förlorar några vänner eller kollegor. Men du kan i alla fall känna ditt eget värde och må bra. Du har din energi och den är stark.

Ta fram din leklust så känner du dig helare och mår mycket bättre. Finns det inte snö så kanske man t.ex. något annat man tycker är roligt (måla,rita). Ekonomin blir bättre. Nu kommer det att ordna sig! Våga ta för dig. Du kommer att få svar och finna den. Kärleken finns runt omkring dig! Du är värd att älskas som du är. Och ni som har förhållande finns allt just nu.

Affirmation: Jag kan göra mitt liv precis som jag vill att det ska vara.

Varm kram Bettan ?

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna tele: 0939-2959 agent 9/Elicabeth och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.