Veckans Tarotskop15-21april,2024

4

Hej alla fina läsare. Hoppas allt är väl med dig.  Har nu kanaliserat vad som ligger starkast i vårat energi flöde till veckan. Ja förändringarna finns kvar och många har gjort förändringar. Vi kör på en gång….håll i hatten vänner ❤️Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell, och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Man kan nu stå i en andlig öppenhet eller lärdom. Och man kan nu söka svar på frågor som man inte har klart än eller har man inte ställt dom. Nu är det en tid för samarbete. Det är också en tid för lycka och tur. Att man får inspiration, en period av mera närvaro väntar. Du kommer att må bättre och en bättre ekonomi. Att man möter någon vän som väg leder dig framåt och du vågar nu ta det klivet. Man sållar även ut vänner.

Det är nu en tid för viktiga framsteg. Det ligger också oro i flödet att något är i obalans. Det kan handla om arbete, ekonomi, familjesituation, flytt,  kärlek. Vad det än må vara så är det dags att sluta att oroa sig utan se fördelarna som finns. Det fixar sig.

Har man nu sökt en utbildning så blir den aktuell. Nu finns även avtal/kontrakt om du sökt ett nytt arbete. Man är öppen och nyfiken på något nytt som ger nya möjligheter. En gammal chef kan nu höra av sig.  Pengar kan komma eller löneförhöjningar eller ett annat lyft i ekonomin.

Det är också nu en bra tid med vänner och familj. Att man har ett avståndstagande eller backar undan. En inriktan på att man kommer vidare och står på egna ben. För det finns möjligheter så våga förändra. Man kommer få stöd. Nu är det en period att man får mera att göra, och får inget för det. Inga lugna stunder väntar. Saker som har legat och väntat som man vet måste avslutas, och ta tag i är det man tar tag i nu. Man kan stanna upp och vara lite lat och bara ta det lite lugnt. För nu behöver man ge sig själv tid och stanna upp och njuta av livet. det ligger nu en massa nya spännande saker omkring dig.

Nu finns kärleken och förälskelsen. Och det visar att det finns någonting som ger dig glädje. Kanske firar du något. Kan vara en födelsedag, förlovning, dop, något med familjen, nytt arbete, fest eller en flytt. Kanske man blir svartsjuk nu eller är det  bara sina inre rädslor, men ta det lugnt det bästa är att följa sin väg. Uppvaktning ligger i kärleken en kärleksupplevelse, kan likväl vara i en partner, djur, barn eller någon ny kärlek.

Meddelande är på väg t.ex.. e-mail, sms, telefon eller brev o.s.v. det gäller i kärlek, arbete och ekonomi.  Meddelanden och nyheter som är bra denna vecka för många denna vecka. Man kommer att få svar nu som är viktigt för dig. Så ta tag i möjligheterna.

 

Veckans Budskap: Fokus på det större målet samt helhetsbilden.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Meddelar så fort jag kan när jag är åter på Tarotguiderna.

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Mona den

    Hej Bettan. Jag skrev för ett tag sedan. Jag går ofta tillbaka till dina veckobudskap. Du ska veta att många av de sakerna du har skrivit har stämt på mig. Jag vet inte om det är för att jag har varit öppen eller vad det har varit för anledning till att det mesta stämmer. Hur som helst, Tack!
    Med varma hälsningar från mig
    /Mona

    • bettan den

      Hej Mona!
      Tack för de fina orden om mig. Det är så att jag
      kanaliserar de starkaste energierna i flödet
      och det är just dom som har stämt på dig. Alla
      har en andlig gåva om man bara är i nuet. Visst
      är du öppen.

      Kram Bettan

  2. Mona den

    Hej Bettan, Tack! Tack för att du ger mig hopp och för att du skriver så fint och klokt. Jag är så peppad och spänd på denna nya, härligt inspirerande vecka. Jag önskar dig massa lyckoönskningar att denna veckan blir magiskt på ditt sätt också 🙂

    • bettan den

      Tack fina Mona 🙏❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.