VeckansTarotskop 8-14april,2024

1

Hej alla fina läsare. Hoppas du mår bra. Tänk att våren smyger sig fram nu. Känns som kvällarna är lite ljusare och dygnet något längre. Och ett av det vackraste tecknet är när körsbärsblommorna börjar att blomma. Och då tänker jag på den mest kända platserna i Sverige är Kungs trädgården i Stockholm. Men nu ska vi återgå till dom starkaste energierna i flödet för nästa vecka.  Jag har nu kanaliserat för nästa veckans starkaste energier i flödet.  Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell, och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Nu ligger det hormoniska omständigheter kring sin egen fråga. Som att stanna upp och vara i sin egen bubbla. Kanske man nu går en utbildning. Eller man kan nu också ta sig en funderare på sina val och över sin egen situation. Saker kommer att falla på plats. Men glöm inte att sömnen är viktigt. Man kan också oroa sig för allt möjligt. Våga mera…vad har man att förlora. En risk att man skjuter på saker och ting. Så blunda inte för problemen. Man kan nu bli utnyttjad.

Det händer saker som är ett slags mirakel. Så man finner ett lugn inom sig. Man är bra som man är. Bjud på dig själv. Man kan nu stanna upp och bara vara för man känner ett lugn inom sig själv. Kanske man nu skaffar sig ett djur nu som man njuter av. En tid nu att stanna upp och finna sig själv. Att man går sin väg samt våga agera till nästa steg. Släpper och går vidare.

Förändringarna fortsätter så det är dags förändra och våga se vad som sker, och att gå flera steg framåt i livet och inte se bakåt. Det är sitt eget val över hur nästa steg ska bli. Man är stark i sig själv. Det gäller just i arbete och kärlek. Det är en intensiv energi kan också vara en händelse. Kan även också vara något som rör sig i en snabb hastighet.

Man kan nu få tecken och sin egen intuition kan utvecklas. Som ett tecken att en låt dyker upp hela tiden. Man kommer våga mera och uttrycka sig mera både andligt och mentalt. I hemmet finns det glädje och kan gå in i en djupare relation som bygger på gemenskap. Allt  man nu vill göra kan man förverkliga. Så det är mycket gemenskap med familjen. Men det kan också finnas någon i din närhet som behöver omvårdnad. Kan också vara du själv. Man kan också nu se igenom vad som är sant eller osant

Det är nu ett bra flöde och rikligt av något. Att man nu får en ny start i livet. Och det resulterar att man får en trygg resa framför sig. Med nya möjligheter. Det ligger besked om man har sökt ett nytt arbete. Så man får ett meddelande via Messenger, mail, brev eller telefon. Så har man sökt arbete finns nu avtal/kontrakt finns också tillökning i ekonomin.

Eller en nytändning i förhållandet eller en ny förälskelse. Det sker nu förändringar att man har en stark motivation och man kan finna nya vägar.

Visar nu på gemenskap och familj. Som t.ex. familjeträffar, kalas och annat firande. Finns nu mycket glädje och gemenskap i dom som har eget företagande. Att man får uppskattning, gåvor eller tacksamhet. Man trivs med familjen kanske en resa med familjen. Det är nu en stark energi just till våra barn som finns runt omkring oss, som hela världen är en enda stor familj.

I kärleken man får ett meddelande via Messenger, mail, brev eller telefon. Eller en nytändning i förhållandet eller en ny förälskelse. Det sker nu förändringar att man har en stark motivation och man kan finna nya vägar.  Men det känns lite busigt och lekfullt i kärleken. Och kärleken finns i gemenskapen och tilliten. Kärleken är den starkaste energin så tala din sanning eller är du osäker i din kärlek.

 

 

Veckans Budskap: Ligger nu en intensiv energi. Kan vara en intensiv händelse eller att något rör sig väldigt snabbt.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Meddelar i veckan när jag är anträffbar på Tarotguiderna.

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Mia den

    Tack 💕🙏

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.