Veckans tarotskop 25-31mars,2024

2

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en skön helg, Inget vår väder hos mig precis *Ler* men den kommer snart och vips har vi sommaren här.   Jag har nu kanaliserat för nästa veckans starkaste energier i flödet.. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell, och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig. Då kör vi…

Förändringar är fortfarande på gång för det är nya saker på gång. Det är en ny början, att man lämnar det dåliga och går vidare något som är bättre. Följ dina drömmar och se framåt. kan vara att det är slutet på något svårt och att ödet gör till det bättre så ta hand om dig. Nu trivs man i hemmet med sin omgivning. Det verkar som energin står stilla en litet tag.

Nu har man mera utmaningar att vänta. Man är bestämd och tjurig. En förändring är nu nödvändig. Nu kanske du tar mera ledigt och ger dig mera tid. Och får finna lugn och ro till sig själv. Nu kan man också stänga av sina känslor och blundar för problemen. Så våga uttrycka mera och våga mera. Ta ett steg i taget och säg vad man tycker.

Man kommer att ta tag i sin arbetsförändring, för att ta hand om sig själv. Troligen en arbetsförändringen. Du vet vad du vill och man är ärlig och säger som det är. Släpp taget om det inte är så bra. För du löser det. För det blir ett positivt beslut.

Nu är det början till något nytt. Det händer saker med nya möjligheter. För nu kommer din styrka och mod . Så du fixar det. Nu ligger det avtal/ kontrakt om man sökt ett arbete. Men vad är rätt eller fel. Det är ditt beslut. Så ta dig tid och ta beslutet. Man kommer nu få ett uppvaknande eller kanske en insikt som förändrar din syn på något. För nu visar det på klara beslut som leder till något bra. Så nu blir det allvar. Du kommer att få stöd. Håll ingenting tillbaka. Så ta ställning till en ny väg eller ett nytt sätt. I sin ekonomi planerar man och kan nu få tillskott i sin ekonomi.

Nu ligger det också mycket gemenskap med familjen till helgen. Och att du kommer få den kärlek som man önskat. Nu är det romantik och glädje. men det finns också andra personer som betyder mycket för dig. Så nu handlar det om utveckling och samarbete. Och man kan trivas med sin tillvaro och dom som finns runt omkring dig. Visar också på förlovning, vigsel, resa eller djur , förändring i hemmet, födelse, o.s.v.

I kärleken blir något starkare i förhållandet. Kan vara så att din partner gör något som överraskar dig. Som en nytändning men även en ny förälskelse kan vara på gång. Kan vara att man känt varandra i ett annat liv. Man mår bra och har en ny styrka i glädje.

 

Veckans Budskap: Nu är besked på väg eller kommer du snart få reda på vad som är sant i någon fråga.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Ber om ursäkt att jag inte kan komma in i dag “söndag” men det kommer snart bli bättre.

Meddelar i veckan när jag är anträffbar på Tarotguiderna.

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 🙏🥰

  2. Ulrica den

    Tack 🙏 Ha en fin vecka 🌷

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.