Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.45″

2

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra vecka och en skön helg? Själv har jag jobbat väldigt mycket så tröttheten kom smygande mer och mer. Men nu har jag bara vilat och tagit hand om mig själv, så nu är jag igång igen *Ler*. Nu kliver vi in i november….tänk att det snart är jul igen. Jag har kanaliserat nästa veckans starkaste energi flödet och hoppas jag kan hjälpa dig på din väg. Då kör vi i gång och som vanligt är det inte individuellt.

Du är nu inne i en trygg fas i livet. Och gemenskapen verkar vara viktig för dig. Jaaa….kärleken är på väg in i ditt liv. Du kan vara lugn och vänta in en bra period när det gäller din kärlek (gäller oavsett för partner & singlar).Och du vågar mera än tidigare. Så släpp dina negativa mönster, och följ ditt hjärta. Visa dina känslor och följ ditt flöde. Det kommer snart besked på något du väntat på t.ex. något nytt arbetsmässigt, besked som stärker en relation eller en ny uppvaktning.

Det ligger också skvaller i flödet. Så tro inte på allt du hör är fakta. Särskild inte skvaller. Det finns alltid mera i en situation än vad du vet. Det kan också dyka upp vare sig det gäller en vän, kollega eller granne som härmar dina idéer eller åsikter. Som om dom kommit på det alldeles själva. Se till att du får den äran som är dina insatser och idéer.

Du kanske oroar dig så du lätt jagar upp dig själv. Försök att finna något som du kan stanna upp och vara närvarande och slappna av.  Snart kan se fram emot ett samarbete.

Nu är det någonting som är på väg att förändras i ditt arbete. Kanske du har sökt ett annat arbete och ligger ett avklarat avtal. Du kanske också har oroat dig för din ekonomi. Men det kommer snart att vända igen. Du kanske också ser över din ekonomi och gör en budget.

Veckans Budskap: Kärleken

Glöm inte kärleken till dig själv. Och sprid ljus och kärlek på din väg.

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

Finns på Tarotguiderna v. 45

Måndag 2/11 kl.19-21

Onsdag  4/11 kl.19-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Melinda den

  Hej Bettan, följer och gillar det du skriver ??
  Svarar du på enstaka frågor via mail? Mot betalning självklart. Har en undran ang arbete. Mvh Melinda

  • bettan den

   Hej Melinda!
   Jag jobbar enbart på tarotguiderna.
   Önskar dig en fin vecka.

   Kram
   Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.