Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.32

0

Hej kära läsare!

Har ni haft det bra? Ja det hoppas jag verkligen ni har haft en skön sommar. Att du/ni har fått laddat om och fått påfyllnad av er energi. Att du/ni har fått saktat in och att finna tryggheten inom dig själv. Själv har jag haft en underbar skön semester som jag är väldigt tacksam över och glad förstås. Det blev en resa till Visby en helt magisk ö och trevliga  gotlänningar. Man känner sig verkligen välkommen och hemma på ön. Och ett varmt stort tack till er som har skrivit små fina meddelanden om när Tarotskopet kommer igen m.m.

Då börjar vi och jag har nu tittat vad som ligger mest i vårat energi flöde för denna vecka. Och jag hoppas jag kan vägleda er framåt. Men kom i håg att detta är inte individuellt. Då kör vi på….

 

Nu finns det oväntade nyheter det kan vara t.ex.  från en vän, granne eller syskon. Det kan vara ett svar på något som du har väntat. Nu kan det också indikera att det blir ett tillskott i familjen. Som t.ex. en födelse eller en bonus familj med en ny partner. Och det kan också vara att du får en oväntad kontakt med en gammal kärlek eller barndoms vänner.

Du kanske har mycket på gång, kanske du ska försöka ta tag åt det du lagt åt sidan för möjligheterna finns kvar. Vad är viktigt för dig i livet? Ta en sak och njut av livet och framför allt av dig själv. Du är viktigast och du vet vad just du vill. Så gör det som är viktigt och att du finner din avkoppling och inte stressa upp dig på småbagateller.

Du kanske ger bort mera än vad du får tillbaka. Som t.ex. praktiskt hjälp, ekonomi eller presenter m.m. Det brukar oftast vara familjerelaterat. Men det kan också gälla på arbetet som att någon smiter undan så att du själv för göra allt när du känner dig trött. Så var inte rädd att be om hjälp när du känner dig trött och tömd på din energi. Glöm inte att det är lika viktigt att man tar emot av andra som att ge av sig själv.

Du kanske nu är inne på något nytt som t.ex. utbildning eller nytt arbete. Nu blir det en stadigare och bättre ekonomi och det är välkommet att känna frihet , investera eller bara att slösa lite. Pengar är på gång som du kanske har investerat.

Det ligger kärlek i energiflödet och du bjuder på dig själv. Nu kan du komma in i ett kärleksäventyr där du får romantik. Det är en man som kan påverka ditt liv. Där du kan finna din inre kärlek, lyckan, gemenskapen och vara älskad. Och ni som har en relation har lyckan och gemenskapen. Det viktigaste är att du följer ditt hjärta i alla situationer även om det blir jobbigt. Men du känner gemenskap och en helhet av kärlek som är blandat av trygghet även om man är singel.

 

Veckans budskap;

Lita på dig själv och din magkänsla “Tillit”

 

Varm kram Bettan ?

Och önskar er en fin vecka!

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth

 

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….

Denna vecka 32 finns jag på tarotguiderna

Tisdag 4/8  kl.18-20

Onsdag 5/8  kl.18-20

Torsdag 6/8 kl.18-20

Fredag  9/8 kl.18-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.