Veckans Tarotskop År2020″Så blir min v.43″

2

Hej alla fina läsare. Hoppas att du haft en skön helg. Själv har jag haft en full fart vecka*Ler*. Ja vi alla har sådana veckor ibland som t.ex. mycket på jobbet, studier eller familjen. Men jag har det tänket att jag gör så gott jag kan för det hjälper inte att stressa upp sig….för det tar bara en massa energi. Och inte att förglömma så hade jag fina arbetskamrater i vårat team. Och det är ju viktigt när man arbetar ihop i svåra stunder. Nog om mig nu….jag har tittat på nästa veckans starkaste energiflöde. Mycket kärlek och ny start. Då kör vi igång….men kom ihåg att detta är inte individuellt.

Om din vecka börjar med stress så kommer det bli bättre när du närmare dig slutet av veckan. Kärleken går framåt. Kan du uttrycka dig hur du känner för din kärlek? Nu kan du känna att du kommer närmare. Kärleken är full av överraskningar och är spännande denna vecka. Nu kommunicerar du bra och är tydlig.

Ja det blir en fin kärleks vecka. Vad vill du göra? Tiden är inne för att ta reda på detta så öppna dig själv för denna möjlighet vare sig det nu gäller en befintlig partner, en person du har träffat. Det finns en äkta samhörighet mellan er som är värd att kämpa för. Du kan nu vänta in en bättre period när det gäller kärleken. Lita till dina känslor och våga göra det du längtar efter. Följ ditt hjärta! 

Kanske du är lite feg och kan inte bestämma dig? Kanske du inte följer ditt hjärta och dina känslor. Du har ju två alternativ. Har du en massa frågeställningar så skriv ner dem. Och ge dem sen var och en av dem två alternativ. Och slå nu inte ihop dem alla på en gång. Eller så struntar du i allting och blir ett offer för dina omständigheter. Det är du som är ansvarig för ditt eget liv.

I vilket som så är det bäst att man gör något annat och tar en paus i det som du/ni är inne i så du kan släppa oro och tvivel. 

Nu dyker det upp nya möjlighet i ditt liv. Visar på en ny start i livet som bättre ekonomi, planerande bostadsbyten, affärsprojekt m.m. En ökad stabilitet som du har sökt. Du kan bygga upp något nytt i ditt liv som du kan känna din trygghet i .

Nu kan det också komma en nyhet om en fest eller något annat firande. Nu känner du att hemmet är din borg där du känner dig lugn och harmoniskt. Ett meddelande är på väg eller samtal som rör någon hemlighet.

Veckans Budskap: En ny fas i livet

När vi haft en tung tid så är det bäst att se framåt. Se till att du går framåt för du är värdefull

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

Finns på tarotguiderna v.43

Tisdag 20/10  kl.18.30-20.30

Onsdag 21/10  kl.18.00-19.00

Torsdag 22/10 kl.18.00-20.00

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt?❤

  • bettan den

   Hej Leischa!
   Önskar dig en fin vecka.
   Kram
   Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.