Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.41″

2

 

Hej fina läsare. Hoppas du haft en skön helg. Själv har jag varit ovanligt trött så jag har vilat väldigt mycket och haft en del måsten *Ler* Nu är jag en aning sen denna vecka….. Ja vi börjar väl på en gång för jag har kanaliserat vad vi har som starkast i vårat energi flöde. 

 

Konflikter finns på våra arbeten i energi flödet. Särskilt de som jobbar i grupp, det bästa är nu att man löser dessa konflikter i gruppen. Som t.ex. att någon lägger skulden på dig…. här är det dags att fundera på sina egna beteenden och att man jobbar med sin egen själv känsla.  

Men det dyker upp nya saker som förbättrar. Som t.ex. att din hemsituation förbättras som består av en flytt eller du kanske renoverar. Det ligger också extra inkomster eller någon utbetalning,

Nu är det tid att gå nya vägar och pröva på det som bara fanns i dina drömmar. Vi är här för att utvecklas och följa våra drömmar. Du har möjligheter nu och livet är ditt .För nu händer det oväntade händelser.

Nu är det också en tid att sätta en stund till sig själv. Så var lite lat och var med dig själv. Kanske ta en ledig dag!

Ja förälskelsen energier ligger kvar i flödet. Det kan vara en händelse, djur, barn sin partner eller någon bara som har fångat dina känslor. 

 

Veckans Budskap: Framgång

Se dig själv lyckas och tro på att det ska gå bra.

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

Finns på tarotguiderna i kväll Tisdag 6/10 kl.19-22

Torsdag 8/10  kl.18-20

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Ann-Kristin den

  Tack snälla ser alltid fram emot att läsa dina budskap Väldigt ofta träffande för mer Ha en harmonisk dag❤

  • bettan den

   Hej Ann-Kristin
   Tack fina du att du tycker om det jag skriver. Blir så glad att det också stämmer.
   Och att du skriver till mig!
   Stor Kram
   Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.