Veckans Tarotskop År 2021″Så blir min v.4″

2

Hej fina läsare hoppas din vecka varit någorlunda bra? Nu har jag kanaliserat nästa veckans starkaste energiflöde så vi börjar på en gång. Och kom håg att detta är inte individuellt. Då kör vi igång….

 

Nu kanske du tänker på ekonomin och får vänta på pengarna. Du kanske ska tänka om när det gäller din karriär. Det bästa är att du ger dig tid att vara i stillhet så kanske allt faller på plats. Och då orkar du ta nya tag igen. Skulle du planera en försäljning eller något hus köp så ha lite is i magen och vänta ett tag så går det bättre.

Du har nu kanske arbetat hårt men kommer inte vidare. Men det har du även om du inte inser det. Du saknar lite humor för att du vill ha kontroll ordning. Du funderar också en hel del. Kanske du måste stanna upp och planera vad du vill i nästa steg. Kanske du känner dig lite vilsen och maktlös och inte vet vad du ska göra. Och nu kan minnen och känslor komma igång

Var bara lite observant så inte detta blir ett negativt beteende så du hamnar i kläm och ställer dig själv i onödiga konflikter. Våga nu kämpa för det kan du och ta ansvar och förverkliga det du vill göra eller be om hjälp.

Öppna dig för kärleken….du som har ett stadigt förhållande så glöm inte att fylla på näringen i eran kärlek. Kanske en god middag eller gör något tillsamman. Det kan också indikera att något nytt är på gång som ger passion och vaknar till liv. Och relationen blir starkare och det gör dig starkare och man känner glädje. Vi har som sagt många olika relationer till kärleken som t.ex. våra vänner, familj, djur, partner, syskon o.s.v.

Du kanske måste gå vidare med ditt liv. Ja det är läskigt men naturligt. Som att när man flyttar hemifrån första gången eller när man ska flytta ihop med någon m.m. Men det är du som måste vara redo för det steget och när du är det så måste du välja. Detta är inte lätt för en del tar detta en lång tid. Och en del kommer aldrig att lyckas. Så våga ta tag i det du längtar efter och tro på din egen kraft. Och tveka inte…..

Veckans budskap: Älska 

Kärleken är störst och övervinner allt.

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Finns på tarotguiderna v.4

Måndag 26/1 kl.16-18

Onsdag 27/1 kl.17-19

Fredag 29/1 kl.16-18

Varmt välkommen och samtala med mig…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Birgitta den

  Det här är verkligen aktuellt, får ta en sak i taget o tänka på vad som är bra för mig, ????

  • bettan den

   Hej Birgitta!
   Ja det låter klokt.
   Allt gott!

   Kram
   Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.