Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.29″

2

Hej på er kära läsare. Hur mår ni? Hoppas allt är väl med er och att ni får njuta av ledighet eller semester och har fått träffa nära och kära.  Jag har kikat på nästa veckans starkaste energier och det är lite gott och blandat. Så jag kör igång på en gång. Och som vanligt kom ihåg att detta är inte individuellt.

Nu kan du ha en kvinna som påverkar dig och livet till det positiva. Där får du mycket stöd och samarbete. Har du nu ett mål t.ex. arbete och att du vet att du klarar att förverkliga detta. Våga nu tro på dig själv och inte ge upp! Det finns också tillskott i ekonomin.

Det finns mycket oro i energi flödet. Så mycket att du kanske jagar upp dig i onödan. Du får vad du skapar! Du kanske tror att du t.ex. inte duger något eller att du känner dig utanför? Andas….det är helt fel. Tyck om dig själv även om du sitter fast i något. Prova med något annat. För det är du som sitter fast i något som bara du kan ta dig ur. Det är ett eget ansvar.

Men det vänder du kommer att få din tid till dig själv och koppla av. Ingen stress och du kommer till insikt och få utveckling. Kanske en semester eller någon annan förflyttning. Så lugnare tider kommer efter en tid av kaos och osäkerhet. Men underförutsättning att du lämnar bitterheten eller ångesten bakom dig. Var nu snäll mot dig själv och ge tiden att vänja dig.

När det gäller kärleken finns det mycket i energi flödet just nu. Till exempel har dina känslor stelnat och det på grund av att du varit med om ett svek eller förlust. Men du kanske ska prata med den berörda personen så du kan få klarhet i dina känslor. Eller med någon som du litar på t.ex. en vän som kan hjälpa dig.

Det kommer också en massa glädjen i ditt liv. Att du känner dig älskad och vågar vara i känslan. Du kan också ge mera av dig själv och vågar ha tilliten. En kärlek som kommer att utvecklas. Har du nu kärleken och glädjen i ditt hem så kommer det att utvecklas också. Och att du trivs med omgivningen. Eller så är det en ny relation som är på väg in som visar på starkare band. Du kommer att finna tryggheten.

Veckans budskap:

Var vän med dig själv och med dom omkring dig.

 

Varm kram Bettan ?

Och önskar er alla en fin sommar trots Corona tider.

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Rigat den

  Hej! Det är som att det har skrivits just för mig, mitt i pricken Hur mitt situation ser ut,
  Hur kan man kontakt med dig för privat vägledning?
  Mvh
  Regat

  • bettan den

   Hej!
   All kontakt sker via tarotguiderna.

   Kram Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.