Veckans Tarotskop26feb-3mars,2024

2

Hej alla fina läsare hoppas ni haft en bra vecka. Jag har nu kanaliserat för nästa veckans starkaste energier i flödet.  Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell, och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Nu visar det att det kan bli konflikter. Det finns nu en del händelse på gott och ont. Kanske känner du dig ledsen eller ensam. Men lyssna på dig själv vad du blir lyckligare av. Är det stressen som är orsaken och du känner dig trött. Men det är lugnt det vänder nu och man får kontroll. Kanske är ditt hem och dina saker det viktigaste för dig, att ha kontroll och ordning. Men svårt att bara vara och ge dig tiden när det inte fungerar.

Nu är bra att man kommunicerar gäller både män och kvinnor. Kanske  har man inte så bra i kärleks livet nu. Gör något tillsammans om ni är i partnerskap och gör något roligt. Ha tålamod med det handlar om att möta livets svårigheter med just mod och tålamod. Allt är inte arbete och karriär glöm inte att få din vila. Du kommer att få din vilja igenom som just är viktigt för dig.

Våga vara lite ego. För nu  är man inne i ett läge där man tänker och tycker vad som är viktigast. Kanske man inte vill vara ensam, men glöm inte att prata med varandra. Nu kanske man satsar på en utbildning och man vågar börja om och satsa på det man tycker om.

Den hemsituation kommer nu bli bättre när det gäller ekonomi. Kanske du börjar renovera, flyttar eller möblerar om eller satsar på ett eget företag. Det kan också vara en resa som planeras eller är man nu på väg inom kort på en resa. Många kommer nu att få mycket mera energi.

Du har nu mera kärlek att vänta och kan vara något romantiskt händelser med din partner. Någon i hemmet ger mycket av sig själv och ger dig mera glädje. Gör en ansträngning . Så man  kommer att få sin vilja igenom som just är viktigt för dig. Kan också vara någon som uppvaktar dig på  något vis. Du har glimten i ögat och kanske firar med en fin middag med något gott att dricka till.

 

Veckans Budskap: Nu är man inne i något växande i känslor. Det kan också nu vara projekt eller tillgångar.

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ulrica den

    Krya på dig Bettan och hoppas du snart är tillbaka 💕🌷

    • bettan den

      Hej Ulrica
      Tack❤️ Jag mår bättre nu

      Kram
      Bettan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.