Veckans Tarotskop 29jan-4feb,2024

0

Hej alla fina läsare. Hoppas allt är väl med er. Inte så långt nu innan våren är här och tussilagon och vitsipporna blommar samt träden och fåglarna. Det ser jag fram emot. Men nu har kanaliserat för nästa veckans starkaste energier i flöde.

Snart kan du finna glädjen i dig själv eller av en vän. Och du kan vänta in att det nu går bättre. Att du kan släppa allt som var dåligt. Och följa vad du vill. Nu kan det vara en intensiv energi som rör sig i en snabb hastighet kan också vara en händelse. Du får också stöd till det. Nu ser du fram emot samarbete och ha gemensamma mål

 

Avtal finns denna vecka. Som t.ex. nytt arbete, skapa bättre boende, samarbete med någon eller byta arbete. Finns beslut som måste fattas och passat dig. Du kan förverkliga det som du tänker på. Lita på din egen kraft.

Nu ser man också över sin ekonomi vad man får in och vad som ska ut samt planerar. Det gäller både när det gäller boende och ekonomi.

Det kommer att gå bra . Och du kommer bli glad igen. Så släpp på kontrollbehovet och ha roligt med dom du tycker om. För nu visar det på att det är slutet på en situation som kommer bli bra. Du är nu ordningsam och vill att få allt till det bästa.

För nu tar du bort det som har stört dig och hindrar dig från att du når ditt eget mål eller syfte. För har man inte frid och harmoni så når man inte sin egen kraft att man gör det som är viktigt och det som oroar dig. För du kanske nu oroar dig i onödan.

Nu hjälper dina guider dig och söker din väg till det du behöver. Du är nu mycket tryggare och mera närvarande i det som är runt omkring dig. Kan också vara någon som hjälper dig i din omgivning.

Kanske drömmer du om att köpa en ny bil, eget företag, hus, lägenhet, ny TV ett djur, en resa, möbler, renovering o.s.v. Du vet själv vad du vill investera i.

Snart kommer man få uppleva någon kärleksupplevelse, Och du får lycka en lycko känsla som gör dig gladare. Det kan vara allt från en ny förälskelse, eller med sin partner, djur, barn o.s.v. Livet kommer att starta om på nytt igen. Du är på gång och få en bättre stabilare tillvaro.

 

Veckans Budskap: Helande krafter hjälper dig nu. Och fundera också på vad som behöver läkas i ditt tankesätt.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.