Veckans Tarotskop 8-14jan,2024

2

Hej alla fina läsare. Nu är julen över och vi har ett nytt år framför oss. Jag har nu kanaliserat för nästa veckans starkaste energier i flödet. Som ser väldigt bra ut. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell, och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Det handlar om rättvisa att man måste välja och ta ett beslut. Det är ett stort område och kan vara något rättsligt beslut som att du är hårt ansatt Som t.ex. att beslut blir klart och kontrakt avslutat. Kan också visa på att det inte blir som du tänkte och att du är hårt ansatt men du ordnar detta.Det finns också en period av att man stänger av. Och kanske inte är delaktig i det omkring dig. Kanske man inte mår så bra eller att man har det jobbigt. Ta en stund för det själv och gör något roligt. Du behöver också din egen tid för att bry dig om dig själv för att tänka och få återhämtning. Så värdesätt dig själv. Kanske du nu kan förverkliga dina drömmar och går din egne väg. Kanske en resa och ingen stress och du har din egen tid.Kraft och styrka visar också som t.ex. att familjen kommer att utökas eller någon annan uppmärksamhet. Du trivs med var du har. Nu kanske du också vågar utveckla din relation.

När det gäller ekonomi är det bra att se vad man har och inte har. Det är då man ser om det ser lovande ut. För man kan ordna upp sin ekonomiska trygghet. Ligger nytt arbete, ny bostad och kortare resor.

Nu trivs du också med umgänge kanske en fest på gång och du är lite busig nu. Och ger lite mera av dig själv. Men du kan nu också trivas bra i din hem miljö.

Nu har man också möjligheterna med dig att skapa kontakt med någon du tycker om. En förälskelse, en ny relation Så öppningen finns nu. Att man kan finna lyckan och kärleken. Kanske finns den eller kommer den snart.

 

Nu finns glädjen och turen som många har väntat på. Det mesta går bra nu och du mår bättre. Du får stöd och utvecklas. Så våga vara dig själv. Man kan nu uppleva saker som får en att känna lycka och glädje. I din kärlek kan du nu få en uppvaktning genom meddelande av olika slag. Var modig så det kan vara en förälskelse en ny relation men också till din partner, djur, vänner eller barn o.s.v. Kanske finns den eller kommer den snart. Så det ligger bra nyheter nu.

 

Veckans Budskap: Vänskap är en generös gåva som tas emot av kärlek.

 

Önskar er alla kunder och läsare en fin vecka❤️Kram

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ulrica den

    Tusen tack hoppas verkligen kärleken hör av sig snart❤️Hoppas du mår bättre ????

    • bettan den

      Hej Ulrica
      Tack för din fina omtanke. Och han kommer snart igång.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.