Veckans tarotskop 9-15okt,2023

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni har haft en bra vecka och helg. Har nu kanaliserat vad vi har för starkaste energier i flödet nästa vecka. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig. Denna vecka är också mycket blandat…

Nu är en tid att satsa och våga. Nu finns det avtal som ger möjlighet att komma vidare. Nu är det stora beslut, kan också nu vara avtal för boende, arbete eller en flytta ihop med någon som ger dig lycka. Du kanske är mera ledig nu. Situationer som inte fungerar är nu bra att släppa för det kommer gå bra. Att släppa det gamla och in med det nya och stannar upp och tänker vad som är bäst för mig. Och det kommer att kännas bra när man har gjort det. Du är på rätt väg och det ger lyckligare tider.

Men det kan också vara för en del att det är för mycket arbete. Så att livet kan vara ur balans. Det visar på blockeringar, stressrelaterade hälso bekymmer nu är det dags att bromsa. Nu är det slutet av en situation eller slutet på en fas i livet.

Snart kommer man att bli medveten om vad man har för möjligheter. Gäller att våga. Du tänker positivt och ut på nya äventyr och har tillit till livet och du har roligt. En förnyelse i en helt ny inriktning. Någon vän eller syskon kan nu testa dig som är osäker på dig, vännen behöver dig nu. Så öppna dig och samtala om detta.

Kan nu också vara en bra vecka så du får mera styrka. Och skriva på ett nytt kontrakt/avtal eller så byter du arbete. Kan vara ett köp av bostad eller något bra som händer inom familjen.

Ekonomin är stabil. Pengar kan nu vara på väg inom kort. Är i form av säkerhet och lite oväntat. Man planerar sin ekonomi och vill få allt till det bästa. Och man tänker sig för innan man tar beslut.

Nu är du öppen i dina känslor. Och det kan vara allt från en kram, en relation, en ny kärlek, djur, barn, partner o.s.v. Någon form av kärleksupplevelse. Kan vara någon du har längtat efter som kommer just till dig. Någon som berikar dig med kärlek. Nu är en tid för uppvaktning och våga vara i en relation. Kanske du går och köper ett nytt klädesplagg *Ler*

Nu kan det komma någon bakåt i tiden som kommer tillbaka. Som att ni har hittat varandra igen. En känsla som ni passar för varandra och vill bara vara med varandra. Nu kan du få en uppvaktning t.ex. genom sms, mail, telefon, utbjuden på middag eller bjuda på middag.

 

Veckans Budskap : Trötthet och Förändringar 

 

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

v.41

9/10 måndag kl.12-13

10/10 tisdag kl.14-16

14/10 lördag  kl.14-16

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.