Veckans Tarotskop 2-8okt,2023

0

Hej alla fina läsare. Hoppas eran helg har varit skön. Själv har jag haft egen omvårdnad. Jag glömmer mig själv ofta men har nu kommit till insikt att jag måste ta hand om mig själv lite mera för att kunna må bra, och det ska vi alla göra. Och jag arbetar även inom vården. Ja vad är omvårdnad….Omvårdnad är den praktiska tillämpningen av vår kunskap om, och våra möjligheter att, tillgodose en annan människas behov. Människans behov är fysiska, psykiska, sociala och existentiella/andliga. För att hjälpa en annan människa som på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning inte kan tillgodose sina behov själv, behövs en helhetssyn på människan och hans eller hennes situation, i kombination med teoretisk och praktisk kunskap.

Naturlig omvårdnad handlar om att fylla de grundläggande behoven av näring, värme, skydd och relation, och är omvårdnad som ges av anhörig till en annan individ. Urtypen av naturlig omvårdnad är den som föräldrar ger sitt barn. Det handlar om intag av mat och dryck, att sköta hygien, av- och påklädning, nattlig tillsyn, att lindra ångest och ge smärtlindring och trygghet. En fungerande social livsmiljö är grunden för att man ska känna trygghet och må bra ❤️

Har nu kanaliserat vad vi har för starkaste energier i flödet nästa vecka. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig. Denna vecka är mycket blandat…

Nu visar det på en utveckling när det gäller dig själv som tex. arbete eller utbildningar, det kan också vara positiva avtal som är på gång. Men nu måste man själv göra sin egen planering och se över sin egen planering. Och ibland måste man njuta och koppla av istället för att bli helt slutkörd. Kanske du åker någonstans och slipper all rutin eller sysslor.

Man måste ta gag i sin egen ekonomi och hur man sköter den, för det finns nya möjligheter. Det är inte dåligt för nu ska du sträva mot förnyelse. Det finn även något positivt på gång när det gäller pengar. Kanske hjälp från omgivningen eller att de kan vara bundna ett tag.

Men du kommer till en lösning så du kan slappna av, så ta det lugnt för du kommer vidare. Du tror på dig själv och kan nu slappna av.

Det kommer att ordna sig. Så du nu känner glädje och möjligheter. Viskar nu på tur och lycka så du når dina mål för förändringar innebär bara positiva saker. När det gäller t.ex. arbete, ekonomi, kärlek o.s.v. Energi flödet är på topp. 

Man kan också nu vara lite besviken eller avvaktande. Kanske man tycker lite synd om sig själv eller kanske dra sig undan och vill vara med sig själv. Nu kan det också vara bra att man spar sin egen energi och vilar. Kan vara en förkylning som är på gång.

Men nu finns det också mycket glädje tillsammans. Lite kalas och fest. Nu kan du också få en uppvaktning med starka känslor. Den personen är väldigt artig, snäll och känslig. Så nu finns det möjligheter så våga nu flirta och uttrycka dig samt lära känna varandra lite mera. Kanske dina drömmar blitt sann. Ha också roligt för något bra kommer att hända framöver.

Du har möjligheter så ta för dig av allt som väntar och avsluta sånt som känns motigt. Gå ett steg framåt som ger just dig vad du önskar och njut av livet.

 

Veckans Budskap: Ett uppvaknande som plötsligt kommer. Som handlar om att möta vårt ego och hjälpa andra. Att vara sann mot sig själv.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

 

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

Finns på tarotguiderna v.40

5/10 torsdag kl.14-16

6/10 fredag   kl.13-14

7/10 lördag   kl.13-14

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.