Veckans Tarotskop 21-27aug,2023

2

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra vecka. Förändringar ligger kvar i vårat energi flöde denna vecka också. Men vi har mycket att se fram emot. Nu har jag kanaliserat nästa veckans starkaste energi flöde. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig. Då kör vi…

Denna vecka står vi valsituationer. Det kan vara ett avtal, bodelning, vill man gifta sig, eller på ett avslutande i en relation o.s.v. Man avgör nu själv vad som är viktigaste. Kanske du får bekräftelse på vad du har funderat över. Du får nu oväntat stöd och bekräftelse. Och det visar att drömmar kan bli uppfyllda.

Du är nu stark och har alla möjligheter med dig för att kunna lyckas. Du är nu trygg och stabil. Nu kan de också vara ett beslut rörande familj och gemenskap.

Nu bör man se över sin ekonomi och göra en planering. Att man satsa lite energi på detta och håller en budget, kan vara ett bostadslån. Men det kan det också bli en förbättrad ekonomi.  Och du kanske ska renovera eller bara att du fått en ny inställning till pengar. I arbetet är det nu gemenskap och du får stöd. Och du kan nu också gå din väg och satsa på ditt projekt.

Glöm inte att du är bäst, och du gör det bästa du kan. Men nu visar det på gemenskapen och du känner en stabilitet med dig själv. Och det visar nu att man mår bra med sig själv. Att du trivs och mår bra med alla och känner kärlek till allt och alla.

I kärleken är det lite blandat. Många bör släppa det som ligger i förflutna som var en slags lärdom i livet. Viktigt att man kan förlåta allt som har hänt bakåt i tiden. Då mår våra vilsna själar bättre. Att man försöker släppa saker och förlåta till sig själv och till andra. Då får vi uppleva mera kärlek som vi alla behöver. Många satsar på sitt arbete och vill göra karriär och ekonomi. Och man kan då kanske inte fokusera så mycket på sin egen kärlek. Det finns också dom som har mött sin kärlek samt dom som bör släppa sin  i sin kärlek. De som har ett förhållande kanske inte har den bästa veckan utan ge varandra lite utrymme. Kan vara en vän som du kan få känslor för nu.

Men glädjen och oväntade händelse är på väg. Familj, barn och vänner dyker upp. Så njut av varje sekund utan att du grämer dig över det förflutna eller för framtiden. kanske du nu behöver extra energi till någon solig plats eller i vinter. Nu snurrar våra liv på ett positivt sätt om vi vill gripa tag i det. Kanske du firar något nu…

 

Veckans Budskap:

Tanke, Kropp och Själ hör ihop.. Nu kan du uppfylla dina önskningar och uttrycka dig att du lever livet fullt ut med passion och kärlek.

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

Finns på tarotguiderna v.34

tisdag 22/8 kl.13-15

fredag 25/8 kl. 13-14

 

Varmt Välkomna!

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    Tackar för detta fantastiska budskap

    • bettan den

      Tack ❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.