Veckans Tarotskop7-13aug,2023

1

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en någorlunda vecka. Många har haft oro och sorg i veckan som jag har samtalat med. Det första jag kan rekommendera är att bryta sitt tankemönster eller att man pratar med någon, men jag vet att det är inte lätt. Men nu händer det positiva saker i vårat energi flöde i veckan som kommer och glädjen kommer tillbaka. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig. Håll i hatten vänner….❤️Kram

 

Förändringarna ligger kvar i energiflödet oavsett man vill ha dem eller inte. Men dom blir bara bättre om man vågar släppa det gamla som kanske inte var så bra för dig. Det kanske blir svåra beslut som eventuellt en flytt, konflikter, arbetsförändring eller en obalans i en relation. Det kan bli tufft ett tag men det blir bättre. Man måste städa undan det gamla innan det nya kommer in.

Ligger nu en del oro med både ångest och panik. Kan vara att man bär med sig oron och en dålig självkänsla som tar överhanden just nu i livet. Kan också vara att man är rädd att ta ansvar eller har inget att komma med o.s.v. Vägra att fasta i dina gamla mönster så försök med något annat eller prata med någon. Du är bra som du är så vägra också att tycka synd om dig själv. Ta den tid du behöver.

Det ligger nu något positivt oväntad som händer, så här går det undan. Är det något du tänker på i kärleken Så kommer det inte bli tråkigt för det sker många förändringar. Det är glädjen som kommer in och tilliten. Att man har hopp om framtiden och släppa saker. Men som sagt man måste också våga ha tilliten och våga stanna i den. Det fixar sig, kanske en vägledning som är på väg in. Du får igenom något du vill ha. Några behöver också sin vila för att det varit en del stress och det kan påverka magen.

Turen och glädjen kan också involvera pengar och även en större umgängeskrets. Kan vara en uppvaktning på gång nu, en present eller bli uppskattad och få omvårdnad. Du känner dig trygg och säker med dig själv och kan dela med sig det till andra.

Du är klok och agerar rätt och det visar att du har nya möjligheter nu. Att du når ditt mål och liver går åt rätt håll. Att du känner glädjen och lyckan och når sina egna mål. Avtal/kontrakt ligger bra i veckan om du är egen företagare eller har sökt ett arbete.

Nu finns det också förälskelsen det där pirret i magen som man känner när man är lycklig. Nu är det en tid av gemenskap som partaj och skoj med sina vänner. Man kan nu också fira t.ex. ett nyfödd barn, dop, förlovning, vigsel eller en födelsedag. Eller bara unna sig själv att gå på ett SPA. I kärleken kan också finnas någon man dras sig till och inte kan släppa och en kärlek som måste utvecklas när tiden är inne. Och en del som har en partner gör något roligt som ger er glädje.

Veckans Budskap: Var öppen du har nu turen på din sida. Bjud in ödets lycka in i ditt liv.

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

Jag kan komma in utöver mitt schema./

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

Finns på Tarotguiderna vecka 32

I dag 6/8 kl.14-16

8/8 tisdag    kl.14-16

9/8 onsdag  kl.17-18

Välkomna ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Mia den

    Tack

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.