Veckans Tarotskop31juli-6augusti,2023

2

Hej alla fina läsare.  Jag är försenad denna vecka för att jag har arbetat hela veckan…men nu kommer den så vi kör igång direkt.

Jag har nu kanaliserat vad vi mest har i vårat energi flöde nästa vecka och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Förändringarna ligger kvar i energi flödet. Den involverar allt när det gäller trygghet. Du kan skapa din egen trygghet och finna din egen stabilitet. Och att man kan skapa sina rutiner för att ta det lugnt i sin vardag. Ibland måste man våga ge sig ut i det okända.

Kanske du nu haft en jobbig tid och känner att du inte kommer någonstans. En slags inre oro kan vara t.ex.  ekonomi, operation eller kärlek.

Se över varför du är trött eller slut. För du har själv möjligheter att släppa detta mönster. Så vägra att bli utnyttjad och vägra att gå ner dig och bli deppig.  För det kommer bli bra…Ge dig bara själv tiden att låta förändringen växa fram.

Har du nu byggt din grund som känns stabil och vet vad du ska göra, samt tar dina beslut och driver igenom vad du tror på så går det bra. Du får stöd i din omgivning.

Energierna rör på sig och ger oss mera möjligheter och tur. Att vi har möjligheter ifall vi verkligen bestämmer oss för att ta kontroll över vårat öde. Så kanske du nu får ditt nya arbete du har sökt eller att det kommer oväntade pengar (vinst, arv, gåva). Så nu finns turen så du kan uppleva glädjen. Oftast är det ekonomin.

Lyckligare tider är på väg efter en tids oro och osäkerhet. Men var snäll mot dig själv om du nu ändrar något i ditt liv och ge dig tid. Kanske du nu ska ha semester, resa eller göra ett bostadsbyte. Du kanske ska besöka vänner eller släktingar . Oavsett vad du ska göra så kommer resan göra dig lycklig. Att du kan stanna upp och bara njuter. Du kan förverkliga dina drömmar och gå din egen väg och trivs med dig själv. Så ta tag i det som du vill ha gjort.

Snart går du in i en lugnare period. Så låt ditt hjärta och känslor vägleda dig och lita på din intuition. Det är det medvetna sinnet som arbetar. Så det ligger en ny början och nytt hopp med nya vägar och äventyr så ta chansen. Du mår bra och känner en ny styrka av glädje.

 

 

 

I ekonomin ligger det kontrakt på gång. Många får ordning på sin ekonomi och finner sina egna svar för att planera. Och också att man känner sig nöjd och går vidare..

I kärleken är det blandat… bjud på dig själv och ha roligt och glöm inte att busa. Det finns nu uppvaktningar på gång. Och många har kommit att man har nått dit man önskat av en par relation, separationer och medberoende. Så något nytt känslomässigt det kan vara en ny förälskelse eller barn eller djur. Något som berikar dig med kärlek och harmoni.

 

Veckans Budskap: Jag är öppen för nya möjligheter. Så våga och vinn.

 

 

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️Kram

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

Finns på Tarotguiderna vecka 31

Har semester denna vecka och är anträffbar till helgen.

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Hej, alltid lika kul att läsa veckans Tarot.
    Denna vecka väldigt passande då jag går omkring i mitt lilla kaos inför flytt till nytt boende – men vet att det kommer att bli bra.
    Håller tummarna för att ekonomin stabiliseras med.

    • bettan den

      Hej Mia!
      Tack det glädjer mig att du tycker om att läsa Horoskopet.
      Allt kommer att bli bra.

      Kram
      Bettan ❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.