Veckans Tarotskop17-23juli,2023

0

Hej alla fina läsare. Nu är det semester tider och hoppas ni alla njuter och stannar upp så ni får eran återhämtning. Det har ju varit långa perioder på jobbet så det är dags för en välförtjänt semester. Men jag vet att det är många som inte kan njuta och alla är inte utvilade när de kommer tillbaka till arbetet. Tror man ska ha en liten plan angående sin semester inte så man är fullbokad utan bara sina aktiviteter. Sen behöver man inte göra efter planen om man känner för något annat. Att man bara läser en bok t.ex. Det viktigaste är att släppa arbetet. Men nu har jag kanaliserat vad vi mest har i vårat energi flöde nästa vecka och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Nu ligger det en energi av trötthet eller utmattning. Och det går lite trögt som då involverar att man måste kämpa. Kanske vara att du är en aning lat och tycker inte det är roligt. Men du står inför förändringar. Men du kan nu också ha tagit ditt beslut, att du måste släppa något. Förändringar är givande att man släpper något för att gå in i nya saker och nytt sätt att tänka.

Nu är det också en tid för vila för att koppla av och få återhämtning. Att bara få lugn och ro. Eller läser en bok.

Kanske du är lite ombytlig och det finns dom som upplever dig att de vet inte vad de har dig. Så våga förändra dina drömmar och våga leva livet. Nu kanske du är på väg att byta arbete eller flytta o.s.v. och gjort ett hårt arbete av sina drömmar och mål. Ha lite tålamod för det blir en fin framtid. Så allting kommer att bli bra. Ingen anledning till oro.

Nu är det också en tid där gamla minnen dyker upp. Och även gamla sår kan rivas upp.  Och kan även få något meddelande av en familjemedlem som involverar ditt hem eller så vill du flytta.

 

Glädjen finns kvar så det ordnar sig. Man är tillsammans med familjen eller har roligt med vänner. Och att man umgås med barn och har roligt. Kan också vara någon andlig person som attraherar dig nu. Kanske det dyker upp något meddelande eller sms. Kärleken kan vara bra att man umgås och lära känna varandra. Ligger mycket kärlek och passion.

Du kanske renoverar ditt hem eller möblerar om lite och rensar ut saker som du inte behöver. Eller bjuder på en middag. Du kan nu fundera på en utbildning eller kur eller resor. Du kanske nu är bjuden på bröllop/förlovning fest , eller själv ska ha ett bröllop/ förlovning fest. Så kärleken blomstrar runt omkring dig.

Många tänker mycket på vad de äter just nu och vill gå ner i vikt. En del är på gymmet eller springer, ta det bara lite lugnt så du inte tar ut dig.

 

Veckans Budskap: Snart kommer du känna dig lyckligt lottad.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

Finns på tarotguiderna vecka 29

tisdag    18/7 kl.18-19

torsdag  20/7 kl.12-13

Varmt Välkomna 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.