Veckans Tarotskop 10-16Juli,2023

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni mår bra och haft en fin vecka. Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energiflöde nästa vecka och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuell och att ni bara ska ta till er det som känns rätt för dig.

Nu kanske du är på väg att nå ditt mål. Och det visar på att du är redo att börja på något nytt. Det visar också på att du ger mer av dig själv. Och du ska inte glömma att du också ska ta emot hjälp. Nu ligger mycket gemenskap och vänlighet i flödet.

Kanske du nu tänker på att flytta eller ska flytta. Nu kan du också behöva lite återhämtning som t.ex. att göra en paus i livet eller bara vila. Det kan vara att din själ behöver läkas. Ibland måste man släppa taget om sådant som man inte kan lösa. Och nu handlar det om utmaningar som bråk eller konflikter som t.ex. i familjen. Och det ser ut att bli tuffa beslut. Så ta tid för vila och dig själv och lös problem så går att lösa. Tålamod.

Nu kanske du också tänker byta arbete och släppa det gamla och gå vidare. Och tänker mycket på karriär och hur man ska nå detta.

Roliga saker kommer att hända. Kanske du nu har semester och upplever frihet och resor är nu aktuella. Som t.ex. träffa släkt, syskon, vänner och familjen. Barn kan nu också på verka dig nu och det spelar ingen roll om det är dina/din eller andras. Du kan bli bjuden på middag eller gå på en konsert m.m. Många lägger nu mycket tid på hem och sitt privatliv nu.

Nu kommer saker och ting falla på plats så umgås med dom som står dig närmast. Gemenskap är viktigt och just nu är du inne i en trygg fas i ditt liv. Dina drömmar kan gå i uppfyllelse nu. Och du är öppen och vågar tro att allt du drömmer om blir ditt. Men glöm inte att du är bra som du är. Ligger också nu meddelande av olika slag. Och det finns också pengar som är på väg.

Antingen har du det bra i din par relation och skulle du vara singel så går det bra också. Många är ute och flörtar nu. Och nu kan också någon komma som du känner bakåt i tiden. Så nu kan du få ett meddelande av något slag.  Och en del separerar. Nu är det en bra tid att samarbeta med vänner som har samma intressen som sig själv. Det ger en fin gemenskap och glädje.

Veckans Budskap: Snart kommer du känna dig lyckligt lottad.

 

Önskar er alla en fin kommande vecka ❤️

 

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….Kram

Jag kan komma in utöver mitt schema.

Och kommer in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

Finns på Tarotguiderna v.28

Måndag 10/7 kl.17-18

Torsdag 13/7 kl.17-18

Fredag 14/7 kl.12-13

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.