Veckans Taroakop 18-24juni v.29 2022

2

Hej alla fina läsare! Hoppas ni har det bra ni som är ledig/ semester eller arbetar. Och nu finns det mycket kraft, styrka och energi som att du får kontroll över något. Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i flödet nästa vecka och som vanligt vill jag meddela att detta är inte individuellt. Då kör vi vänner….

Nu kanske du är lite deppig eller någon tanke som kanske är lite jobbigt som t.ex. minnen att du tänker på någon eller mentalt trött. Men det finns någon som kan hjälpa dig. Glöm inte dig själv för du behöver också vila och ha stillhet så du får spara på din egen energi. Men du kommer inom kort i din trygghet som du vill ha.

Nu kanske du har en del projekt på gång, för du har många talanger. Kanske du nu också vill bygga om något eller förändra något i hemmet.

Snart kommer du satsa på något nytt arbete. Nu är du öppen för att ta tag i detta. Det är bara bra att du får visa vad just du kan göra. Ha bara tålamod. Ditt nya arbete kommer att påverkas hela ditt sätt att leva till det bättre.

Du kan nu också ha mycket stress på arbetet av olika former. Ta hjälp av andra för hälsan är viktigast. Det är nu också bra att man tar kontakt med sina känslor och vilka behov du har.

Pengar är på väg kan t. ex vara en försäkring, bidrag eller spel så det kan vara gynnsamt att spela en liten peng på lotto eller något annat spel. Det finns också andra positiva saker i din ekonomi.

Du är nu kanske omtyckt och populär. Nu har du en fin energi som du kan dela med dig till ex. kärlek till någon, barn, partner, vänner, släkt m.m. Nu finns det någon som tycker om dig, som gör sitt yttersta för att få din uppmärksamhet.

Har du nu haft motgångar så vänder det nu. Det finns goda nyheter. Ny start och nytt självförtroende. Så nu får du mycket uppmärksamhet och att just du vågar komma fram och visa vad du kan och vem du är. Det är dina drömmar t.ex. som nytt arbete, skriva en bok, en kärleks relation m.m. Ha nu tillit och förverkliga vad du nu längtar efter för du är bäst.

Veckans Budskap: Glädje

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

Tack för alla fina kommentarer ni har skrivit i bloggen✨ 💫

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna vecka 29 18/7-24/7

18/7 måndag  kl.18-20

20/7 onsdag   kl. 19-21

Kan komma in utöver mitt schema.

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms 🥰

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ingela den

    Som jag längtar… Tack för detta budskap

    • bettan den

      Hej Ingela!
      Hoppas nu att det slog in.

      Kram Bettan❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.