Veckans Tarotskop 11-17juli v.28

2

Hej alla fina läsare. Tänkte att dessa tuffa tider som vi har haft bakom oss och även nu framför oss behöver vi mycket empati till varandra. Människor som inte bryr sig om andra har inte förmågan eller intresset att förstå eller uppfatta hur en annan person känner. Här är några av deras karaktärsdrag.

De oroar sig inte för dig. De uppmärksammar dig inte, kanske för att de är för fokuserade på sig själva eller för att de bara inte bryr sig om vad som händer med dig.

De är okänsliga. Även om du berättar för dem hur du tänker och känner, visar de inte intresse av att uppfatta och förstå vad du går igenom. De litar inte på andra. Genom att inte uppfatta vad vi tycker och känner, känner inte de som saknar empati sig säkra med andra människor.

Det är svårt för dem att tro på andras känslor. Människor som är ointresserade av andras välbefinnande tvivlar på deras känslor. Därför är de kalla när andra pratar med dem om hur de känner.

De är inte medkännande. Dessa människor känner sig inte tvungna att lindra andras smärta eller lidande. Nu menar jag inte att vi ska gå och oroa oss hela tiden för varandra för då blir vi verkligen utmattat. Men att kunna förstå vad en annan människa känner är det inte många som kan i dags läget tyvärr. Men naturligtvis får vi inte glömma oss själva vi som har empati för andra.

Därför jag skriver detta att det finns starkt i vårat energi flöde nu när jag har kanaliserat. Då kör vi i  gång och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt! 

 

Det finns många som nu gärna ser till andra och offrar sig till andra. Som är en ödmjuk person och tänker inte på sig själv i första hand och har en stor medkänsla. Här krävs det kraft att komma ut ur sitt mönster.

För du blir bara deppig och trött och orkar inte till slut. Kanske du har något i din ryggsäck som plågar dig som t.ex. trauman, skilsmässa, och sår i själen.

Var snäll mot dig själv och njut av dig själv du är så bra som du är.. Ärkeängeln Mikael är med dig och hjälper dig med dina förändringar.

Nu visar det på kärlek i någon sorts relation. Det kan vara t. ex i tvåsamhet, någon man tänker på, ny relation eller kärleken till sig själv. Men det kan också vara något som är oklart i din kärlek som t. ex att du inte förstår att det är kärlek på gång.

Nya saker är på gång kan vara ett beslut eller ett svar. Kan också vara en känsla av glädje och förväntan. Man vet vad man vill och man hur man ska nå dit för förändringar för det finns möjligheter. Så följ din känsla!

Roliga och oväntade saker kommer att hända. Kanske du ska ut på en resa eller planerar du en resa till hösten. Du kanske också nu bara vilja ta det lite lugnt för du haft en del att ta itu med på sistone. Och vill göra det du tycker om.

Du kan också få väntande nyheter när det gäller pengar. Och du kan också få se ett nytt arbete som du vill söka. Du kanske har sått frö förut som det inte blev något av. Men nu kan det bli verklighet!

 

Veckans Budskap: Det kan vara din tur nu. 

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 28

11/7  måndag kl.18-20

13/7 onsdag   kl.19-21

14/7 torsdag  kl.18-20

17/7 fredag    kl.18-20

 

Kan komma in utöver mitt schema.

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lotta Bruér den

    Måste nog säga. Detta gick rätt in i min själ 🙌
    Tack ❤️

    • bettan den

      Hej!
      Tack för de fina orden ❤️

      Kram 🌺❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.