Veckans Tarotskop 27juni-3juli v26 2022

0

Hej alla fina läsare. Nu är snart midsommar helgen över och hoppas ni haft en underbar skön helg. Nu har jag kanaliserat för nästa vecka och som vanligt påminner jag om att detta är inte individuellt. 

Är du nu inne i en period av känslor så stressa inte fram det. För allting måste få den tid det tar. Kanske du nu vill dra dig undan och vara lite för dig själv och få gå igenom saker och ting i ditt liv. Kanske någon vill ha en förlåtelse.

Nu finns det förändringar runt omkring oss. Kan i stort sett handla om vad som helst. Kanske du nu står i något som inte fungerar just nu. Ha ett mål som kan ge dig en trygghet vad det än må vara. Och ta ditt eget steg i utvecklingen. Kanske du har skjutit upp saker som du vet att du måste göra

Jag tror nog att du själv vet svaret. Det är inte lätt för man måste vara modig också för att göra en förändring. Men nya möjligheter är nu på väg! Kan vara en hobby eller något du tycker om som väntar på dig.

Det finns också en massa glädje omkring oss som balanserar och att du utvecklas och hur du lever ditt liv. Och att du njuter av ditt liv. Det blir som du ser lite ur andras perspektiv och inte bara tar sina egna principer. Det är så man kan skapa bra relationer till varandra. Nya positiva känslor på väg nu så var öppen för kärleken för kärleken kommer inte bli tråkig. Kan t.ex. vara ett djur, barn, en ny förälskelse, gammal förälskelse, sin partner, en ny partner m.m. Det är bara en känsla av förälskelse så var modig och var dig själv.

Du kanske också trivs med människor runt omkring dig och vill ha roligt. Och bara göra roliga saker som livet leker. Du kanske ska resa eller har planerat en resa.

 

Nu kanske du hittar ett nytt arbete eller söker ett arbete så  avtal/kontrakt finns nu. Även om du nu söker bostad. Det händer en del bra saker inom nya arbeten nu.

 

Veckans Budskap: Låt dina drömmar bli verklighet 

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Ps: Har semester nu v.26+27

Önskar er alla en underbar sommar!

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.