Veckans Tarotskop 20-26 juni 2022

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra vecka. Själv har jag haft mycket arbete runt omkring mig, men veckorna går så fort nu. Och denna vecka på fredag har vi redan Midsommar afton. En gammal tradition är att lägga sju sorters blommor under kudden för att sedan drömma om sin framtida kärlek under midsommarnatten. Det fanns olika sätt att få svar på vem det tilltänkta maken var.

En av sederna som lever kvar än i dag är att plocka sju blommor och lägga dem under huvudkudden. Då kommer den blivande mannen att visa sig i drömmen. På vissa platser skulle man plocka nio blommor i stället för sju. Talen sju och nio är magiska och används ofta inom folktron och just ojämna tal uppfattas som magiska i många kulturer.

Men nu går vi till Tarotskopet som jag har kanaliserat för veckan. Och som vanligt påminner jag att detta är inte individuellt.

Nu kan det visa sig att du har tagit på dig för mycket eller för stora uppgifter när det gäller arbetet. Och detta medför stress om du nu är stressad. Kanske du har oroat dig för någon? Det kommer att ordna upp sig med den saken.

Om du nu haft motgångar så se alla de motgångar du har haft som en erfarenhet. Och det ökar all din förståelse för både dig själv och din själ.

Nu visar det på glädje tillsammans med familj, släkt, vänner o.s.v.  Om du nu är ensam så kommer de gamla vänner snart tillbaka eller så får du nya vänner. Väntar du nu på ett samtal, besked eller ett möte så är det på väg. Kärlekens energier är starka som också glädjen. Kan också vara genom en sms relation som du bygger vidare på i din gemenskap.

Har du ännu inte funnit din kärlek så kommer den snart. Kanske du längtar efter en relation och då känner du också din egen glädje och bryr dig om andra människor runt omkring dig. När du väl hittat din kärlek så går det undan. Så allt kan hända nu som en romans. Eller så finner du kärleken genom barn, din mamma/pappa, släkt, vänner eller djur m.m.

Nu kanske du också fokuserar dig på din resa eller så planerar du en resa. Lång som en kortare resa. Du kanske ser dig om efter en ny bostad och kanske har ansökt om ett lån och där väntar goda besked.

Solen lyser över dig och livet står framför dörren. Du går vidare för du vet vad du kan. Lev i nuet och ta för dig. Så njut, älska och skratta.  Nu är det mycket känslor på gång. Älska dig själv! Och gör saker som du tycker om och koppla av och bara vara. Ta hand om dig ❤️

Och önskar er alla en riktig fin Midsommar

Veckans Budskap:  Drömmarna kommer snart förverkligas.

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Finns på Tarotguiderna vecka 25

21/6 tisdag kl.18-20

22/6 onsdag kl.18-20

26/6 söndag kl.18-20

 

Jag vill också meddela att jag har semester v.26+27

Önskar er alla en underbar sommar!

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.