Veckans Tarotskop v24 13-19juni

2

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra helg även ni som har arbetat och varit ledig. Nu har jag kanaliserat för nästa veckans starkaste energiflöde. Så jag sätter igång direkt. Och vill påminna som vanligt att detta är inte individuellt.

Visar på oro och om du nu har oro så dela med dig med någon du litar på. Det kan vara så att du varit med negativa människor. Var med positiva människors så kommer din energi tillbaka. Du kanske nu möter motstånd från ett håll du inte väntat dig men se det positiva. kanske du behöver hjälp så du inte förlorar någon. Kan vara en bra tid att se över varför man är tröt eller slut kanske du behöver vila nu.

Det hela kommer från släkt och även långa led bakåt i tiden som kanske gjort dig sorgsen, sjuk, misslyckas m.m. Och det sitter hårt inrotat i oss människor som är ärvda familjemönster i många generationer. Stoppa detta och ta hand om varandra för det kommer att läka oss och ge tillit till oss själva och även att vi kan lita på andra. Men då är det viktigt att kunna förlåta och bryta detta och jobba med oss själva.  Se framåt även om det känns svårt just nu. Allt kan lösas.

Har du nu sökt någon utbildning så kommer det gå bra. Du kanske nu har hittat din bostad som du har önskat. Och din ekonomi kan få ett lyft och du har lätt att dela med dig. Kanske du nu får oväntade pengar. Kanske du nu satsa på en lott eller något spel du gillar att spela eller du kanske nu säljer något som du inte behöver. Nu kanske du också söker ett nytt arbete.

Nu kan det dyka upp en gammal kärlek. Nu kommer det en fin period av gemenskap, glädje och kärlek. Och att ett partnerskap blir starkare. Nu kan din kärlek bli som du önskar. Det kan också vara något på gång som fest, vigsel m.m. och du kanske njuter lite extra vid vatten . Ja du kanske har en resa på gång. Nu känner du lycka och kan gå in i en ny fas i ditt liv. Nu kan du förstå saker som du har undrat över och få tilliten tillbaka. Så nu kommer det en bra period av all kärlek och gemenskap. Så turen finns på din sida. Tänk positivt och var öppen för det som sker.

 

Veckans Budskap: Se saker ur ett högre perspektiv.

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

 

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Finns på Tarotguiderna vecka 24

15/6  onsdag kl.18-20

16/6 torsdag kl.18-20

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Rurik Fagerlund den

  Den senare delen stämmer bra överens med ödestriangeln jag beställde av Heikki Vesa. Jag känner fina energier

  • bettan den

   Hej Rurik!
   Vad bra att du känner fina energier
   för vi har mycket av det nu.

   Kram
   Bettan ❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.