Veckans Tarotskop v.23 6-12juni

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni har haft en skön Pingst helg. Jag har nu kanaliserat nästa veckas starkaste energier i flödet. Och som vanligt påminner jag att detta är inte individuellt.

Allt har sin tid så lita på dig själv. Du kommer nu få uppmuntran och stöd och du umgås med dom som är likasinnade, så du kan vara den du är. Nu kanske du målar och det kan t. ex  att bara vara i hemmet, måla en tavla, spelar instrument, läser en bok eller lyssnar till musik m.m. Nu är du inne i en period där du rår om dig själv. Och det är något som berör dig själsligt.

Nu kommer ett gammalt problem lösa sig men då gäller det att man inte ger upp. Så snart kommer du att få känna ro inom dig och vara nöjd med det har. Och att du känner att du är mera öppen för att göra något roligt och busa lite.

Nu visar det på ett beslut, något större beslut i livet som t. ex vigsel, avtal eller kontrakt. Då kanske också planerar för en fest eller kalas och du vill inte att någon ska känna sig utanför. Det är nu en givande tid att umgås om ni haft det ansträngt för nu är det en tid med positiva saker som kan hända om du nu anstränger dig lite grann.

Du är nu i balans och är i nuet. Kanske du nu vill köpa nya kläder eller byta frisyr. Älska dig för den du är! För du känner dig nu fri från något som har tyngt dig. Saker och ting blir bättre kanske du ska på en resa eller planerar en resa. Om du nu sökt en utbildning så kommer det att gå bra. Och din ekonomi kan få ett lyft nu och du har lätt för att dela med dig.

Nu kan det också finnas någon man i din närhet som du bör se upp med. En charmerande man. Eller kan du nu ha stökiga män runt din närhet. Att man tar en funderare vad som är viktigt för en själv för att må bra.

I ekonomin är det en bättre period. Ha en god planering så är det lättare att nå målet och det ger stabilitet. Pengar kommer in veckan (kan vara skatte pengar m.m.) som kommer in oväntat, och kan vara så att du gör dig redo på att flytta.

Nu kan mycket hända i kärleken för nu visar det att det kan vara en ny kärlek på gång eller en förstärkning på ett förhållande som finns, eller kanske ett gräl som varit inom kärleken som rett ut. Du kan också få ett kärleks meddelade Kärleken finns i alla dess former som runt omkring dig, En gemenskap som betyder mycket just för dig. Ta vara på tiden tillsammans ❤️

 

Veckans Budskap: Framgång 

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 22

6/6 måndag kl.18-20

7/6 tisdag     kl.18-20

8/6 onsdag kl.18-20

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.