Veckans Tarotskop v.22 30maj-5juni

0

Hej alla fina läsare. I dag är det mors dag och har ni fått någon blomma eller samtal i dag eller bara känt en närvaro att någon har funnits hos dig om du tänkt på din mor. Det har jag och hon sprang på mig och klappade mig på huvudet *Ler* Har ni upplevt något i dag? Jag har nu kanaliserat nästa veckans starkaste energi flöde som vi har runt omkring oss. Lite blandat har vi…..Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt.

Det finns stress i flödet. Att man känner sig jagad och otålig. Det kan också vara ett krav i från arbetet att man får mera ansvar och även privat. Kanske du har tagit på dig för mycket. Tänk mera positivt och gör saker så du inte ångrar dig. Tänk till…och gör saker så du inte ångrar dig för de saker du aldrig gjorde.

Det finns konflikter som kommer helt oväntat. Det kan vara en små sak till en stor sak som kan skapa elände. Men om du nu är beredd så försök gå in i din egen trygghet så du inte känner panik. Förlåta och släppa. Försök se problemet. Detta kan vara allt till arbetet eller en separation. Med lite tid kommer allt falla på plats för dig. Kan vara saker du har funderat på och du tar tag i det nu med en annan attityd. Kommunikationen är viktig.

Nu visar det på glädje och lycka tillsammans. Det kan t. ex vara att vara med familj, släkt eller vänner. Nu är det en tid att ska njuta tillsammans eftersom den inte varar för evigt. Är du nu ensam och inte vill det så kan det komma gamla vänner tillbaka och även nya vänner. Kanske du är förälskad eller är det bara någon händelse som påverkar dig.

Så någon kan komma in i ditt liv det kan vara allt till ett , barn, djur, någon som är förälskad i dig, sammanboende eller bara en samman strålning inom familjen. Njut av kärleken den finns runt omkring dig. Så något kan bli starkare och du vaknar till liv igen.

Men det kan också finnas att det är en tid att ta det lite lugnt. Du kanske ska besöka släktingar, semester eller bara vara. Det är nu också en tid att någon bakåt i tiden som kommer att höra av sig till dig. Kan t. ex vara en vän eller en gammal kärlek.

Du kan nu också få en bättre ekonomi kanske är det en vinst eller oväntade pengar. Det är förändringar på gång i flödet allt kan hända. Som t. ex ett nytt arbete, bättre ekonomi. Har du en partner så behövs lite förändring i förhållandet, eller en gammal kärlek som kommer tillbaka.

Veckans Budskap:  Klokt beslut

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Finns på tarotguiderna v.22

30/5 måndag kl.18-20

31/5 tisdag     kl.18-20

2/6 torsdag   kl.18-20

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms

Varmt Välkomna!

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.