Veckans Tarotskop v.21 23-29maj

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra vecka när vi haft så fina energier runt omkring oss. Nu när jag Har kanaliserat så finns våra fina energier kvar och lite att tänka på. Och inte att förglömma så är detta inte individuellt. Då kör vi på….

Nu kanske du känner att du inte är i trygghet eller är i balans. Och i det ligger det oro att man grubblar över något som t. ex Kan det vara om att du nyss avslutat något känslomässigt. Det kanske är en slags försoning som en tillfällig separation eller svek. Det kan också vara att man är rädd för ensamheten eller ett val mellan två personer. Allt handlar om dina känslor så gör det du vill och agera som du önskar att det ska bli.

Nu ska du inte tro allt du hör. Särskilt om det inte är fakta och ingen kan försvara sig. Det kan t.ex. handla om kärleken eller familjen. För det är bara skvaller och det sprids som en eld ryktesvägen.

Nu kanske du snart vågar ta tag i dina förändringar och man måste släppa taget. Kanske det är dags att se livet och leva som du önskar. Glöm inte tålamodet och bara stanna upp och är bara. För du går nu mot lugnare tider och ger dig mera tid för dig själv. Nu finns det stunder av glädje tillsammans och våran gemenskap runt omkring dig. Så känn dig inte styrd av någon.

Nu kanske du också tänker förverkliga något i ditt hem som t. ex renovera, nytt till hemmet eller bara piffa upp på din altan eller balkong. Kreativiteten kommer tillbaka och du tar itu med något som du kanske har skjutit på.

I det ekonomiska är det också bra att planera. Nu kanske du vill gå en utbildning eller bara göra en förändring så har du bra möjligheter. Så gör det du vill och satsa på det. Nu kan du också få ett tillskott (lönedags *ler*)men det kan också vara vinster. Det ser bra ut men ha ditt tålamod nu. Som sagt planera för nu är det en tid för förändringar. Saker förändras och det är mycket som händer nu runt om kring oss. Men det är också våran utveckling och dom är också nödvändiga.

 

Din kärlek kan bli som du önskar och gemenskapen. Du har mera glädje och upplever dig trygg. Men som sagt ta en dag i taget. Men du kanske inte vill vara ensam och vill ha människor runt omkring dig. Ja lita på din egen känsla. Just nu ligger det en utveckling och samarbete är också nu betydelsefullt. Kan också vara att det är en ny relation på gång eller en förstärkning i det som du redan har.

Glöm inte din stillhet för det behöver vi alla ha. För det behöver våra kroppar och själar för att hitta lugnet och vara i nuet. Så njut av veckan som kommer och släpp din oro inför framtiden. Och gör det du också tycker är roligt. Nu ligger också semestrar framför oss eller du kanske tycker det är roligt att arbeta med någon du känner. Vi har mycket glädje och framgång framför oss veckan som kommer. Önskar er alla en glädjefylld vecka ❤️

Veckans Budskap: Förändringar och Glädje

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 21

24/5  tisdag kl.18-20

27/5 fredag kl.18-20

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.