Veckans Tarotskop V.20 16-22 maj 2022

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en riktig skön helg? Själv har jag haft det toppen. Såg ni Eurovision festivalen i går. Oj vad spännande det var….och blev väldigt glad att Ukraina vann. De behöver all kärlek & omtanke just nu ❤️ Nu blir det veckans tarotskop och som vanligt vill jag meddela att detta är inte individuellt.

Du kommer snart att njuta mera och uppleva saker. Och våga uttrycka dina känslor och uppleva mera. Var rak och ärlig och våga stanna upp och var där i din känsla. Nu är det förändringar på gång i flödet. Och du kommer att få ett uppvaknande så var dig själv. Det kanske är så att du ska ha en fest eller ska ut med kollegorna på arbetet som blir lite festligt för dig. Eller bara träffa någon som du inte sett på länge.

Kanske du vill byta arbete nu för att komma vidare. Det ligger nu kontrakt, avtal eller något beslut som är viktig för dig. Men var också lite försiktig så ta inga genvägar om du ska fylla i någon blankett för man ska alltid läsa det finstilta.

Släpp alla negativa mönster så öppna dina ögon och sluta backa bakåt och tyck synd om dig själv. Du är mera fantastiskt än du inser. Så låt ingen trampa på dig.

Förändringarna gäller också ekonomin. Har du haft det tufft så kanske du kan få hjälp av någon för då behövs det en planering. Det kan också komma en nyhet om oväntade pengar. Men glädje har vi som t.ex. kanske du har bokat eller ska boka en resa, bostadsbyte, nytt arbete, oväntad gåva, karriären, vinst eller kärleken.

I kärleken händer det saker. Det kan vara allt till att en ny kärlek är på väg eller någon som påverkar dig starkt. Det kan också vara om du har en relation att den förstärks och förbättras och ger dig en balans eller en nytändning i förhållandet så gör något roligt tillsammans.

Älska dig själv så du kan komma i kontakt med dina känslor. Du kommer att finna din glädje i dig själv samt uttrycka dig mera än vad du har gjort. Så lita på din kärlek som du tror på allt kommer att falla på plats. Nu kan du också få en ny fin vän som  kommer att betyda en hel del för dig som ger dig glädje,

Det mesta kommer att falla på plats för dig så du kommer vidare. Så som mycket glädje och balans och att du kommer att ta hand om dig själv. Var med likvärdiga människor så ni kan utvecklas tillsammans och visa vad just du kan.

Nu är det dags att ställa krav och att andra också ger vad du önskar. Kanske är det någon som har pratat bakom din rygg så kommer du att få reda på det inom kort. Men det lär gå över så fort du får dina krafter tillbaka….för detta är ju inte sant. Glöm inte att du är den bästa.

Veckans Budskap: Glädje 

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

Finns på Tarotguiderna Vecka 20

Tisdag  17/5  kl.18-20

Torsdag 19/5 kl.18-20

Kan komma in utöver mitt schema

Och hoppar in så fort jag är tillgänglig på era sms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.