Få din önskan uppfyllt !

0

Hej alla fina läsare. Tänkte dela med mig om en gammal spådom att få sin önskan uppfyllt. Jag har hört att  den fungerar! Men jag har aldrig provat den. Men det ska vara något som du kan göra för att få din önskning uppfylld. Att niga för månen är en gammal tradition har jag hört. Det är inte komplicerat. Du ska vara i tysthet och gå ut på natten då man ser nymånen ordentligt. Sen niger man fint tre gånger. Varje gång som du niger ska du formulera din önskan och det spelar inger roll om du säger det tyst eller om du vill säga det högt det får du själv bestämma.  Lycka till!

Önskar er en underbar fortsatt vecka ❤️Kram

 

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 19  9-15 Maj

Måndag 9/5 kl.18-20

Onsdag  11/5 kl.18-20

Fredag 13/5 kl.18-20

 

 

Kan gå in utöver mitt schema.

Och går in på era sms så fort jag är tillgänglig.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.