Veckans Tarotskop V.19 9-15 Maj 2022

0

Hej alla fina läsare. Hur har eran helg varit? Själv har jag arbetat och haft det väldigt fint. Nu har jag kanaliserat vad nästa vecka har för starkaste energier. Och kom ihåg att det inte är individuellt. Vi har lite blandat i flödet. Då kör vi….

Det ligger konflikter runt omkring oss. Det kan vara t.ex. konflikter som är ett evigt ältande som bär oro som skapar konflikter. Eller så kan det vara ett maktspel och att du är inblandat i detta eller är det du som missbrukar maktspel över någon annan. Det kanske också kan vara en konflikt som du troligen inte kan undvika. Och kan känna en förtvivlan att du inte kan göra något. Kanske går du med dåligt samvete och skuldkänslor och då är det lätt att man attackerar i stället för att tänka över en stund och inte låta ilskan ta överhand.

Har du problem med kärleken så är det det bästa att prata om saken. Nu visar det att partners är inbjudna på middagar eller bjudningar.

Men snart visar det sig att vi kommer in i en period där du bara känner dig lycklig och glad. Kanske du har lärt dig att uppskatta livet och vet vad du har dig själv. Så tro på dig själv för du är den viktigaste. Och nu snart är kärleken på väg. Så tjolahopp du har romantik och glädje att vänta. Och är du singel så vill du ha lite roligt. Det kan också t.ex vara glädje med djur, barn, släkt o.s.v.

Det kan vara i allt som t.ex. bara att man gör något med en god vän eller något som är så enkelt som att bara göra något som man tycker är roligt. Det kan också vara oväntade pengar som är på väg. Kan också vara ett nytt arbete på gång. Ja nyheter väntar!

Är du nu öppen för allt som livet har att erbjuda dig som t. ex lekfullhet, skönhet och njutning. Allt är möjligt och vad som helst kan hända nu. Till exempel kanske du njuter av din partner på olika sätt. Att det finns värme mellan er. Släpp på hämningar som det bara går. Kanske du haft en tid som varit kämpigt. Då kan ett leende på ett vackert sätt öppna stängda dörrar. Var generös och ge tillbaka. Nu ligger det en massa förändringar. Så ha tillit! Kram..

 

Veckans Budskap: Förverkligande…. vad längtar du efter.

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 19  9-15 Maj

Måndag 9/5 kl.18-20

Onsdag  11/5 kl.18-20

Fredag 13/5 kl.18-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.