Veckans Tarotskop År 2022 V.18 2-8 Maj

1

Hej alla fina läsare! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg? Jag är tacksam…. Genom att titta på vad som pågår i världen. Drivkraften i min inspiration är i grunden människokärlek, livskärlek och önskan om förändring. Det är djupt plågsamt att se den grymma obalansen mellan människor, som människor gärna bidrar till själva och jag kan egentligen bara röra mig på ytan av all den vrede och sorg jag kan känna.

Oftast är det frågor kring könsroller och andra föregivna roller och prefabricerade idéer om vem man ska vara här i livet som triggar igång mig. Men jag skriver ganska ”ytligt”, tycker det är smärtsamt nog att veta allt man vet om världen och vill förmedla vrede, hopp, kärlek och förändring. I detta är humorn och ömheten viktig. Framför allt kärleken till varandra. Så nu kommer nästa veckans starkaste energier och som vanligt vill jag på minna att detta är inte individuellt.

Nu kan du känna en djup gemenskap. Om du har en partner eller kanske du känner att du har längtat efter någon på grund av längtan. Genom att du släpper din partner till frihet så berikar du bara din realtion. Om ni möjligen inte träffas så kan ni nu ha en telepatiskt kontakt. Kan också finnas dom som vill flirta.

Ödmjukhet och samhörighet till varandra att vi ska njuta av livet lika vööl som familj, släkt o.s.v.Du har nu allt du behöver för att lyckas det just du drömmer om. Nu går vi in i en period av utveckling och glädje.

Ibland är det bra att släppa taget om sådant man inte kan förändra. Och då får man försöka läka såren. När det gäller arbete så kan du få ett nytt arbete och löneökning. Det finns avtal/kontrakt som du blir glad åt. Och kan känna en större ekonomiskt trygghet.

Nu verkar det som du kommit ur ditt bekymmer. Livet står framför dig. Så du är fri att välja vad just du vill. Viktigt med kommunikationen så det inte blir missförstånd Men du märker att du får medhåll och att de lyssnar. Nu är tiden inne att lämna allt bakom sig,inga rädslor eller maktspel. Lev i nuet så mycket det bara går. Och skratta njut och älska. Och att kärleken du nu känner i ditt hjärta får innefatta alla du har omkring dig.

 

Kärleken finns runt omkring dig i olika former som t.ex djur, partner, släkt, barn, vänner m.m. Det kan nu också vara att din hemsituation ger dig den trygghet du hehöver för att känna harmoni. Nu är det upp till dig om du vill att någoting ska hända. För nu kommer det en uppvakting som finns vid din sida. Har du barn så kan de också gå genom förändringar. Kanske du har en hemlighet pågång eller en fest.

Veckans Budskap: Någon från himlen vakar över dig.

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

Finns på Tarotguiderna Vecka 18

3/5 tisdag kl.18-20

5/5 torsdag 18-20

Kan gå in utöver mitt schema.

Och går in på era sms så fort jag är tillgänglig.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Helen den

    🙋‍♀️🙏🦋💕❤🧡💚

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.