Veckans Tarotskop År 2022 V.17 25April-1Maj

0

Hej alla fina läsare. Hur har ni haft det i veckan? Hoppas ni haft lika skönt väder som jag har haft. Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i energi flödet. Det är lite blandat veckan som kommer. Och som vanligt påminner jag att detta är inte individuellt.

Nu visar det att du är säker på dig själv. Att du vågar leva livet. Det är nu nya saker på gång. Dina funderingar och tankar som leder dig till något bra. Att du blir mottaglig för att utveckla dig. Du måste välja och ta ett beslut det kan gälla alla situationer i ditt liv. Du vet vad du vill och tar egna beslut och att du själv tar dom besluten som du vill åstadkomma. En planering och vad vill jag egentligen? Kanske du känner en saknad av trygghet i din relation eller trivs jag på arbetet o.s.v. Men nu kan du hitta ett arbete. Samarbete finns också med din gemenskapskrets. Eller du kanske har en affärsmöjlighet som du vill ha samarbete med.

Otålighet, stress och konflikter finns med i flödet. Konflikt med någon arbetskamrat som kanske inte gör sitt arbete och smiter undan eller att man inte klarar av i allt man är i eller självförvållat. Så då blir detta bara en evig maktkamp. Det enda man kan göra att man orkar göra något åt sin egen situation. Här gäller det att rannsaka sig själv som vad är viktigt för mig? För man kan inte ge ansvaret till andra. Behöver inte vara dramatiskt men den energi finns där.

Du kanske har många funderingar omkring dig själv. Och få bekräftelse på sig själv och de känslor man ger ut. Du kanske undviker kontakt och arbete med andra människor att ha svårt att ta ansvar för sig själv och smita undan. Du kanske ska på ett möte i veckan så glöm inte att kommunicera.

Det finns också förändringar i kärleken. Nya inriktningar och beslut. Säkerhet och trygghet kanske är mycket viktigt för dig men nu är ‎självförtroende‎t viktig.

Nu kommer du får besked eller meddelanden som hjälper dig framåt. Besked som ger möjligheter som man kan utveckla som t.ex ett nytt arbete, besked som stärker en relation, uppvaktning som kommer lite plötsligt. Kanske det är en fest på ingående nu.

Att man nu känner sig motiverad och framåt i sin hälsa. Att man nu inte ser några hinder utan tar sak i sina egna saker. Det visar också glädje och nyheter som gör dig lycklig. Kan t.ex vara ett barn något som visar på en familjesituation. Som att göra saker eller gör någon investering i hemmet. Du kanske har bokat en en resa eller ska boka en resa som du längtar efter.

Glöm inte att vila och njuta av livet ❤️

 

Veckans Budskap: Kärleken till varandra.

Det har vi i olika relationer till människor som t. ex partner, vänner, barn, syskon, förälrar, släkt m.m.

 

Önskar er alla en kommande underbar vecka 💕

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 17

26/4 tisdag kl.18-20

29/4 fredag kl.18-20

30/5 lördag 14-15

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.