Veckans Tarotskop År 2022 V.10 7-13 Mars

0

Hej alla fina läsare. Veckan nyheter är omvärldens reaktioner på kriget i Ukranina. Det är ju självklart att vi alla påverkas och detta är svårt att förstå. Och man lider med alla som är med i det. Men som sagt denna vecka vänder det i energi flödet , och det är för att vi måste släppa och vara i nuet också. Och som vanligt är detta inte individuellt.

 

Har du nu burit på något tungt så är det dags att förlåta. Kanske man måste se över sitt sätt att leva. Kanske du fattar ett beslut och det kan i stort vara vad som helst som t. ex konflikter, förhållanden eller kanske du fattar att det är dags att byta arbete m.m.

Stressen kommer att släppa nu gäller det att kommunicera och planera. Kanske det är mycket på arbetet, det gäller att man tänker på balans och återhämtning. Det ligger också något som involverar en arbets resa utomlands och dessutom är det också pengar på väg.

Dags att tänka positiva tankar. Kanske man vill åka bort spontant på ett par dagar. Eller bara göra något som gör att man tänker mera positivt. Det kommer att förändra våran hälsa. Följ dina instinkter och ta tillbaka din livsglädje. För nu visar det mera glädje. Så våga göra vad du längtar efter. Men du kan också t. ex köpa något som du har längtat efter under en lång tid. Du kanske blir bortbjuden på middag eller fest med mycket glädje.

Det är bara  att njuta  och kanske du ägnar dig mera tid för dina fritids intressen. Du lever i nuet och gör det bästa av möjligheterna eller av förhållanden. Förlåta och kompromissa. Nu är det bara att njuta och leva i nuet och göra det bästa av möjligheterna eller av förhållanden. Förlåta och kompromissa det är det bästa resultatet. Att man möter varandra på lika villkor. Glädjen finns för allt vi har omkring oss t.ex med vänner, barn, syskon, släkt, djur m.m. Det viktaste är att du älskar dig själv. Allt ordnar sig. Klart det finns också en del som ser sig själv först, men det kan handla om dig själv och ditt ego. Men sociala händelser och romantik är på väg, kan också vara en gammal kärlek på väg.

Veckans budskap : Gör något som du tycker är roligt.

 

Varm  Kram till er alla och ha en fin vecka ❤️

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Agent nr.9 Elicabeth Varmt Välkomna ❤️

Finns på Tarotguiderna v.10

9/3 Onsdag kl.18-20

 

Kan gå in utöver mitt schema.

Och går in på era sms så fort jag är tillgänglig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.