Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 47″

0

Hej alla fina läsare. Hoppas alla har haft en skön helg. Själv har jag arbetat hela helgen. Tänk att det är 1:a advent nästa helg. Så mysigt att kunna pyssla lite med stjärnor och ljusstakar. Såg att snön är på väg ner över södra Sverige, så vi kan kanske få en vit jul i år *Ler*. Nog om detta för nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde denna vecka. Lite blandat har vi i flödet denna vecka. Men kom ihåg att detta är inte individuellt.

Livet är inte alltid rättvist för man kan bli intrasslad i olika saker och olika ärenden. Som t. ex någon som tycker synd om sig själv och ältar något dålig om en familjemedlem eller en myndighet, skilsmässa, skattemyndighet o.s.v. Men bara lugn det kommer att lösa sig.

Det är dags att agera nu och sluta tycka synd om sig själv så du inte fastnar i något du upplever som är tragiskt. Det är bra att se framåt och skapa och våga gå en lyckligare väg. Så nu är det tid att fundera om du vill tycka synd om dig själv och älta eller om du vill vara lycklig. För du kan nu oroa dig  och då skapar du en del konflikter. Dags att du släpper ditt kontrollbehov och låta andra leva sitt liv som de själva har valt. Men det kan också finnas en bra orsak och grund att du är orolig, men då måste den tanken inte få styra över dig. Då kan det vara bra att ändra sitt beteende om det stör dig.

Det är ju mänskligt att man är orolig ibland  och ältar och inte är på humör. Kan då vara bra att bara gå ut på en promenad eller göra något annat.

Men du kan nu också funnit din egen trygghet och tar det lugnt. En ekonomiskt trygghet och pengar på ingående. Och du har nu kontroll över din situation och bjuder på dig själv, och tar hand om din omgivning.

Du kan nu också stå inför ett val när det gäller att gå in i ett förhållande. Detta är framtiden som låter oss välja vägar. Kanske du ska vänta lite till du vet ditt svar som känns rätt. Följ dina känslor  för det viktigaste är att du finner din egen trygghet och släppa oron och all tvivel. Du kanske nu har bokat din semester resa. Eller ska  på någon upplevelse.

Nu kommer det besked som har väntat på och det är för din fördel. Andra förstår dig och du når ut med det du vill och att ni kan utveckla det som ni tycker är viktigt. Så allt faller på plats och du kan vidareutveckla det du och andra vill göra.

Men nu stundar också en period lyckligare tider efter en period av osäkerhet, oro och bitterhet. Så var nu snäll mot dig själv om du förändrar något i ditt liv, för det tar alltid tid att vänja sig. Det kan också handla om någon person som varit störande runt omkring dig, som nu snart kan försvinna.

Det visar nu på att du har möjligheter så du vågar att förändra. Om du vill kan du förverkliga det mesta som t. ex en ny relation, avtal, flytta eller någon flytta in. Så det händer saker som du själv är medskapande till.

Veckans Budskap: Din egen kraft finns i dig själv.

 

Varm kram Bettan 💝

Finns på tarotguiderna vecka 47

23/11 tisdag kl.18-20

24/11 onsdag kl18-20

26/11 fredag kl.18-20

 

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.