Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 46″

2

Hej fina läsare! Har ni haft en fin helg? Själv har jag tagit det lugnt och läst och pluggat en hel del. Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde till nästa vecka. Så jag sätter i gång på en gång *Ler* och en påminnelse att detta är inte individuellt. Sätt dig bekvämt så kör vi….

Nu visar det att du har kärlek att vänta t. ex en uppvaktning är att vänta nu. Det kommer bli en fin kärlek som du längtar efter. Så nu är det en fin period av positivt tänkande och en massa glädje. Du kan nu också möta människor som vill att det ska gå bra för dig. Kanske de drar ut dig på något som du inte har väntat dig. Så glädjen och positivt tänkande kommer igång igen. Kanske ditt kärleksliv varit lite upp och ner den senaste tiden. Och kanske det t. ex handlar om otrohet så kan det vara så att det blir ett uppbrott i relationen.

Men har du din kärlek så kan det nu bli stabilare och du har en stark gemenskap som t. ex barn, familj eller något som involverar din närmsta släkt. Så våga umgås och att du ger dig tid att stanna upp och umgås. Så bjussa på dig själv…

Är du nu inne i en utbildning eller väntar på svar, så är du på rätt plats. Att finna nya lösningar med andra gör att du blir säkrare med dig själv. Du har mycket att dela med dig av.  Och ekonomin kan också få sig ett lyft nu som t. ex antingen att öka eller ett tillskott. Du är nu nyfiken och är inne i en fin utveckling och du har lätt för att dela med dig.

Du kanske nu är mera allvarlig än du brukar vara. Och då är det inte så roligt att umgås med dig. Men se möjligheterna. Kanske du nu behöver lite mera nöjen eller du kanske har arbetat för mycket, och då är det tid att koppla av och kanske åka bort ett litet tag. Men du kommer snart att finna din ro inom dig, för stöd finns runt omkring dig.

Det kan också finnas någon som är besvärlig runt omkring dig som t. ex familjemedlem men ha tålamod för han/hon kan ha en massa bekymmer som du inte har en aning om. Saker och ting kommer att ordna sig. Och du kommer ta tag i dig själv och gå vidare.

Nu visar det på framgång och nya möjligheter. Du kanske nu börjar planera på nya äventyr. Som t. ex små korta resor eller bara något som du vill förverkliga, som att köpa nya möbler eller möblera om. Så ta tag i dina förändringar för du vet vad just du vill.

 

Veckans Budskap: En dröm går i uppfyllelse

 

Varm kram Bettan 💝

 

Finns på Tarotguiderna vecka 46

15/11 måndag   kommer in under dagen (men vet inte exakt tid jag är hemma)

17/11 tisdag       kl. 18-20

 

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anne Schöning den

  Men oj vad detta stämde in på mig 🙏🙏🙏🙏

  • bettan den

   Hej Anne!
   Hoppas det var goda nyheter.

   Kram
   Bettan ❤

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.