Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 45″

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra vecka och en skön helg? Själv har jag jobbat väldigt mycket så tröttheten kom smygande mer och mer. Men nu har jag bara vilat och tagit hand om mig själv, så nu är jag igång igen *Ler*. Nu är det redan november….tänk att det snart är jul igen. Jag har kanaliserat nästa veckans starkaste energi flödet och hoppas jag kan hjälpa dig på din väg. Då kör vi i gång och som vanligt är det inte individuellt.

Du är nu inne i något nytt. kanske du ska gå på t. ex en utbildning. Nu kan också din ekonomi bli bättre. Och du kanske ger bort mera än vad du får tillbaka och det är relaterat till familjer. Det kan t. ex vara praktiskt hjälp eller pengar.

På ditt arbete kan du få arbeta hårt och medans någon annan inte hjälper till, och glider runt och du får göra hela jobbet själv.

Nu är tiden inne att du stannar upp och njuter av livet och tar det lite lugnt. Du kanske har haft det stressigt och nu finner en balans. Och du vet ju vad du känner! Du kan nu möta lite konflikter så du kanske måste göra ett val, som att gå vidare eller stanna kvar.

Det finns mycket ärlighet och glädje runt omkring dig och du får också stöd.

Nu är det inte rätt tid att skriva under viktiga papper som t. ex kontrakt o.s.v.

Du Kan nu få nyheter som t. ex brev, telesamtal, messenger m.m. Du kan nu också tänka bakåt i tiden när du var liten. Det kan nu också infalla att någon person från din ungdom kommer att höra av sig till dig. Du känner dig lycklig och du vet vad du vill och njuter. För nu händer det saker som du inte är bered på och du är busig.

Din kärlek flödar nu inne från ditt hjärta. Kan det vara  en förälskelse. Oavsett var det är så kan det vara vad som helst som t. ex barn, djur, partner o.s.v. Det kan också handla om en konflikt som har retts upp inom familjen.  Barn och familjegemenskapen kan påverka dig positivt. Nu kanske du vågar mera och är öppnare i dig själv. Så barn och familjegemenskapen påverkar dig och kanske en överraskning. Så lyssna till dina känslor.

Nu kan du vara medveten om dina val i livet. Du kan gå ut och äta, ta promenader, eller bara lägga dig i soffan. Du kan uppleva en frihet att stanna upp och reflektera hur du lever. För det är du som har ansvar eller sätter igång Så du kan växa i dig själv. Det handlar om  tillväxt för vårat liv förändras precis som träden, och det involverar att du blir starkare och mognare.

 

Veckans Budskap: Uppskatta livets små stunder

 

Varm kram Bettan 💝

 

Finns på Tarotguiderna vecka 45

10/11 onsdag        kl.18-20

12/11  fredag         kl. 17-19

13/11 lördag          kl. 10-12

14/11 söndag         kl.18-20

 

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

 

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.