Veckans Tarotskop År 2021″ Vecka 44″

0

Hej alla fina läsare hoppas ni haft en go helg vare sig ni har arbetat eller varit lediga. Jag har nu kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde nästa vecka. Så vi kör igång på en gång. Som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt

Snart får du bättre kontroll över ditt liv. Du blir tryggare och säkrare i dig själv. Nu kan det vara större beslut på gång som påverkar din ekonomi. Ditt hem och dina saker är viktig för dig, och du vill gärna ha kontroll och ordning. Du kan också vilja möta en del upplevelser.

Men ge inte över dina egna negativa känslor på omgivningen. Om det nu finns orättvisa i ditt liv så säg ifrån till vederbörande person. Det bästa är att kommunicera så man kanske kan få förstå. För blir du bitter för andras dåliga uppförande så kan du tappa din egen kontroll och optimism till livet. Men det finns också bra samtal och kontakt med familjemedlemmar.

Nu kanske du står inför ett val. Det kan vara allt t. ex  att gå in i ett förhållande eller bara följa sitt eget hjärta till det man vill ha. Tillit! Du kommer snart att få det just du söker, så du känner frid i dig själv. För snart faller allt på plats som du har funderat på. Och du kan förverkliga det som du drömmer om. Se till att gå framåt för du är värdefull.

Du kanske har slitit hårt men snart kommer din belöning. För du känner dig trött och utarbetat. Och det kan vara ett tecken att tänka lite på sig själv. Så ett miljö ombyte är bra att satsa på. Eller kan det vara en resa på gång eller en fest.

Du har vågat utveckla dig själv. Och det är framför allt din inre styrka och medvetenhet och att du har agerat för att du kommit till ditt mål. Finns inga genvägar. Och du kommer att driva något som är viktigt för dig, och du får stöd. Så våga ta steget som du drömmer om. Visar också på ekonomiskt lyft så du kommer i kapp och inte behöver känna dig stressad.

Du kommer att få ett erbjudande som du nu inte kan tacka nej till. Så det är en bra tid för förändring. Det är du som får blickarna på dig.

Nu finns det möte med vänner och kanske något hemligt som du får reda på.  Det är mycket kärlek runt omkring oss i veckan. Du kanske har en kärlek på gång nu. Och nyheterna är bra. Och det kan också vara något bra som gäller ett barn.

 

Veckans Budskap: Du har medvind

 

Varm kram Bettan 💝

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna vecka 44

3/11 kl.18-20

5/11 kl.17-19

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

.

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.