Veckans Tarotskop År 2021 “Vecka 43”

0

Hej alla fina läsare. Ni har väl haft en skön helg? Det har varit mycket sol på kartan så du kanske har känt dig något piggare. Nu har jag kanaliserat nästa veckans starkaste energi flöde det var har runt omkring oss. Och som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt.

Nu kanske du inte ger dig tid åt ditt hem. Utan nu fokuserar du på dig själv och gör saker som du mår bra av. Kanske du behöver nu att just att unna dig lite av dig själv. Man kan säga att du är inne i ditt självutvecklande fasen i livet. Men du ger också andra uppmärksamhet men kan också dra dig undan en aning också.

Du kommer snart få mera kontroll över ditt liv, och då blir du tryggare i dig själv. Det kan också vara ett större beslut på gång nu som påverkar din ekonomi. Du vet snart vad du vill satsa på. Kanske du har svårt att slappna av när det inte fungerar som du vill. Men det kan också vara att du själv vill höja dina egna krav. Så stanna upp lite nu och bara vara ett tag. Du kommer att hitta just din trygghet kanske du ska umgås lite med andra eller göra det du tycker om att göra. Helt enkelt stanna upp och umgås med dom som står dig närmast. Gemenskapen är viktig och våga vara dig själv.

Du kan också nu känna dig lite vilsen. Kanske din arbetssituation inte fungerar som den ska och då är det lätt att tappa fokusen. Det gäller också om du tar på dig för mycket arbete. Du blir ut tömd och sliten. Och det resulterar också att det blir bråk och familjekonflikter omkring dig. Och det är väldigt onödigt. Men detta kan du ändra på och det är bara du själv som kan förändra din situation och ändra på negativa mönster. Ta tag i dina förändringar för saker och ting ljusnar om du är inne i en svår situation. Kanske du nu har funderat på att byta arbete. En förändring är bra som kan ge dig en ökad frihet

Nu kan långvariga konflikter i familjen lösas. Men det finns också förälskelse och det kan vara allt från en partner, djur, ny kärlek eller barn eller barnbarn. Det är något som ger dig kärlek och harmoni. Eller någon du har längtat efter som kommer tillbaka i ditt liv. Lite pirr blir det i magen *Ler*Glöm inte att du förlåter dig själv och andra. Det är otroligt viktigt att kunna förlåta för att gå vidare och kunna vara tillfreds med sig själv. Det handlar om acceptans och harmoni.  Som t. ex  att leva i en relation där du inte har kunnat förlåta eller blivit förlåten kan ge upphov till bitterhet och ilska. Det är viktiga känslor i sig, men de sprider negativ energi.

Det handlar också om att kunna leva tillsammans i de gemenskaper där vi är en del. Om man kan förlåta andra så kan man också förlåta sig själv. Att man har en förmåga att förlåta andra människor är ett uttryck för att man har en barmhärtig inställning till både sig själv och andra människor. Förlåtelsen hjälper en att hantera det så att det inte mera gör lika ont och inte blir ett hinder för ett gott liv för en själv och ens relation.

I förlåtelseprocessen är det också viktigt att våga gå igenom sina känslor. Att kunna acceptera att just nu är jag ledsen, besviken, bitter och arg. Det är ofta svåra känslor att leva igenom, men allt tar sin tid.

Förlåtelse är inte något som sker mellan två personer utan förlåtelse är vad som sker i ens eget hjärta. Det första stadiet i förlåtelsen är att man avstår från hämnd. Hämnd är det naturliga sättet att reagera på en oförrätt. Men om man avstår från att hämnas, har man tagit det första steget på förlåtelsens väg.

Om vi inte förlåter fylls vårt hjärta av hat och hatet är en så stark känsla att den tränger undan alla andra känslor och man lever ett eländigt liv.

 

Veckans Budskap : Kärlek

Varm kram Bettan 💝

 

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det gladjer mig oerhört…

 

Finns på Tarotguiderna Vecka 43

Måndag 25/10 kl. 18-20

Tisdag    26/10 kl.17-19

Fredag    29/10 kl.17-19

Lördag    30/10 kl.17-19

 

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.