Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 42″

1

Hej alla fina läsare. Hoppas att ni haft en fin vecka. Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i energi flödet nästa vecka. Ja det är lite blandat som ligger runt om oss. Och påminner som vanligt att detta är inte individuellt. Då kör vi på….

Du kanske känner dig lite vilsen i din omgivning som att du inte vet vad du ska göra. Nu kan det vara så att din arbetssituation måste upphöra. Eller kan du också nu arbeta för mycket och tappa fokus på ditt arbete. Du kan nu ha en del familjekonflikter och en massa tjafs omkring dig.

Det finns dom som trivs med sin omgivning. Och en del vill också vara i sin egen trygghet och saker ting faller på plats. Det som är på väg är gemensamma mål. Gemenskap är viktigt Och det stärker människor och ger mera glädje.

Våga satsa på just det du drömmer om. För nu är det stora beslut som  du står inför som t. ex avtal, byta bostad, ny kärlek, förlovning/gifte mål m.m.

Du kanske är en aning otålig och har svårt att stanna upp och tror att ensam är stark och tar egna beslut. Nu har du möjligheter och nya saker väntar. Du kommer snart få ett besked . Det kan vara något du har väntat på. Nu har du mycket att se fram emot så positiva förändringar och det du skapar själv.

Glädjen är på väg in i ditt liv. Och det resulterar glädje och kärlek i ditt hem. Detta påverkar dig positivt och du trivs med din omgivning. Kanske du nu bjuder hem någon på t. ex fika eller kalas. Det ligger ekonomist vinst och en tryggare ekonomi.

Det visar nu att det är dags för förändra eller att man möter sin förändring. Du kan nu vara beredd att också släppa och förändras. Du måste släppa ditt kontrollbehov. Man ser inte allt på en gång för det finns annat energi mässigt som ska in i ditt i stället i ditt liv. Man kan kalla det för en inre och yttre renovering av sig själv. Och att man slutar med sitt invanda mönster.

Du är starkare än vad du tror och alla har sin egen utveckling. En del män är oroliga nu och har det jobbigt som de måste ta tag i nu. Och det är viktigt för att må bra med sig själv.

Du kan också gå in i en lugn period så du ska se till vad som är bäst för dig själv som t .ex sjunga, läsa en bok, träffa familjen, skapande kreativitet, m.m. för detta ger dig kraft och stöd. Dela med dig av dig själv för livets flöde är viktigt

Veckans Budskap: Allt kommer att lösa sig.

 

Varm kram Bettan 💝

 

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det gladjer mig oerhört…

 

Finns på Tarotguiderna vecka 42

19/10   Tisdag     kl. 18-20

21/10    Torsdag  kl.17-19

Kan vara inne förutom mitt schema.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Maria den

    Tack, för dom fina orden..
    Ska ta med mig det sista… ALLT KOMMER att lösa sig..
    Just nu undrar jag hur😊

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.