Veckans Tarotskop År 2021″ Vecka 41″

0

Hej alla fina läsare. Har ni haft en skön helg? Själv har jag arbetat hela helgen och haft en strålande fin helg *Ler*. Jag är därför sen med tarotskopet. Men nu har jag kanaliserat vad vi har mest i flödet denna vecka. Men kom ihåg att detta är inte individuellt.

Dags att stanna upp lite nu för annars kanske du tappar kontrollen över dig själv. Om du nu sitter i en svår situation och då stressar man för det lilla minsta. Du vet vad som är fel, så du kan inte skylla på någon annan. Kanske du ska våga förändra ditt liv och släppa saker och ting. Det är bara du själv som kan ändra din riktning och släppa invant mönster. Men du kommer snart att se nya möjligheter som du kanske inte har tänkt på.

Nu kanske du panerar för en resa eller förändra något i hemmet. Det kan också komma in pengar som du har väntat på. Tänk positivt och förverkliga vad du vill göra för du har alla möjligheter det. Som t.ex flytta eller någon flyttar in eller bara ändra om i bostaden. Men det viktigaste är att du litar på dig själv.

Har du nu en relation så finns det möjlighet att utveckla den . Och har du ingen relation så finns det också möjligheter att du finner din stora kärlek. Men det är bra om du står för dina känslor och visar vad just du känner. Annars blir det knepigt att få till en relation. Så ge vad du kan för din kärlek!

Nu finns det män som är orolig och rastlösa och kan råka komma i blåsväder. Och det resulterar att någon annan kan påverka dig som blir att du blir negativ. Våga lita på dig själv. Så nu kan du stå för nya utmaningar som t.ex ändra ditt boende eller flytta. Så våga förändra för just det du längtar efter nu.

Du kommer att finna vad du söker. Och att du tror på dig själv, och du känner mera trygghet och kämpar för vad det du tror på. Du kommer att få den tryggheten av din omgivning, så du kan stanna upp lite och ta det lilla lugna.

Men det finns också något firande i veckan. Vi måste också ha roligt!

Veckans Budskap: Tillit

 

Varm kram Bettan 💝

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det gladder mig oerhört…

 

Finns på Tarotguiderna vecka 41

12/10 Tisdag kl.18-20

Kommer att vara inne mera under veckan. Men vet ej tiden ännu.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka 🧡🧡🧡

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.