Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 40″

0

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en fin helg oavsett om du har arbetat eller varit ledig. Nu har jag kanaliserat var vi har i starkast i vårat energi flöde nästa vecka. Och påminner som vanligt att detta är inte individuellt. Då kör vi på *Ler*

Kanske inte tiden är inne än så vänta lite, för möjligheterna finns kvar. Ha lite tålamod. Kanske du söker bekräftelse och det kommer du att få. Men det finns också andra nyheter som kommer i veckan.

Nu kanske du åter upp tar någon kontakt till någon du har glidit i från, nu är det en bra tid att förlåta. Och det kan resultera fina nyheter till dig. Nu kan du också få t. ex arbetserbjudanden. Eller du kanske vill köpa bostad eller lägga om din budget. Du får nu fart på ekonomin så pengar är på gång.

Nu kanske du tänker på någon som du har lite kontakt med. Är du redo att släppa dina rädslor och satsa på din kärlek. Du kanske har en relation eller träffar någon eller trivs bra som singel. Våga satsa på du drömmer om, och vad som är viktigt för dig. Det finns stora beslut nu som att skriva avtal t .ex ett bättre boende eller något som ger dig lycka och gemenskap med människorna runt omkring dig.

Turen är på din sida och snart har du nått ditt mål. Och det är stort sett du själv som har förändrat dig själv. Och du kanske till och med mår bättre nu. Nu har vi en vecka att bara njuta utan krav, så följ ditt flöde och njut och tänk att allt är bra och ha tillit till livet. Men låtsas inte om du har något problem, för då är det dags att ta ett beslut och ta tag i detta. För det finns familjekonflikter runt omkring oss.

Veckans Budskap: Utveckling

 

Varm kram Bettan 💝

 

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det gladder mig oerhört…

Finns på tarotguiderna vecka 40

6/10 Onsdag kl. 18-20

Kommer att hoppa in utöver mitt schema om tid finns.

Och naturligtvis hoppar in så fort jag kan på era sms.

Allt gott och ha en fin vecka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.