Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 39″

0

Hej fina läsare. Hoppas du haft en go helg. Nu har jag kanaliserat för nästa veckans starkaste energiflöde som vi har runt omkring oss. Det är fortfarande lite blandat över oss, Som vanligt påminner jag er att detta är inte individuellt. Då kör vi…*Ler*

Det finns förändringar i flödet. Det kan t. ex vara att din hemsituation förbättras till det bättre och det gäller också din ekonomi. det kan också vara någon valsituation. Du är självständig och har tillit men se upp med ditt kontrollbehov, så du inte fastnar i vanor och rutiner. För det kan låsa dig mera än du ger dig frihet. Du kanske blir lite väl allvarlig över olika situationer, så se dig själv som en pusselbit.

Det kan nu också vara att du känner en sorg. Det kan t. ex vara att det är något avslut i ditt liv när det gäller ett förhållande. Det gör ont så du måste ge dig tid att komma över detta. För det finns förändringar runt om. En lycklig förändring!

Du kan nu göra val som inte är så bra. Men kanske du ska lära dig något från den här situationen. Som att du vågar samarbeta och det skapar ditt lugn inom dig. Du kan nu också förändra ditt hem, läsa en bok eller kanske målar tavlor.

Du kommer snart att finna ditt lugn inom dig. Att du är nöjd med det du har. Och att du känner dig mera säker ett inre lugn. Njut nu också av gemenskapen.

Det finns nu också kärlek omkring dig som är mycket spännande. och det finns meddelande som telesamtal eller sms. Så känslorna svämmar över, var inte orolig för detta är kärlek. Det finns också kärlek från förr som kommer tillbaka. Kanske du bokar en resa nu.

Veckans Budskap: Positiva tankar

 

Varm Kram Bettan ❤

 

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört…

Finns på tarotguiderna vecka 39

28/9 tisdag kl.16-18

29/9 onsdag kl.17-19

Kan hoppa in mera utöver mitt schema.

Och hoppar in så fort jag kan på era sms som vanligt!

Varmt välkomna 😊

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.