Veckans Tarotskop År 2021″Vecka38″

2

Hej kära läsare. Hoppas din helg varit bra. Min helg har varit toppen och varit bjuden på kalas. Alltid lika roligt med kalas synd att tiden springer i väg *Ler* Men nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde för nästa vecka. Och det är något blandat. Som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt.

Nu kanske du står inför något val. Det kan t.ex vara att man bara följer sitt hjärta, och det är inte bara i sin relation. Vi har olika vägar i livet och det är ditt val. Nu är det inte självklart så nu bör du vänta lite till innan du ger ditt svar. Du kan nu också råka ut för någon familjekonflikt som är helt onödigt. Det visar bara på en makt kamp, och detta resulterar bara på ett negativt mönster som fortsätter att ge energier att sätta igång dessa konflikter. Vad kan hända? Jo, det ställer dig själv i konflikterna till du gör. Försök ändra din situation och se vad du har och var tacksam, och sluta vara en offer kofta.

Nu är det tid att stanna upp lite grann. Förändringar är på gång igen, kanske du tänker flytta eller så fortsätter ni på det man har byggt upp. Kanske ni behöver förnya er nu. Du vet vad du vill ha så kämpa för ditt mål. För det finns alltid någon vid din sida i kärleken.

Nu kan någon önskning komma till dig. Kanske en resa, dans eller måleri eller något annat som du inte haft tid på länge. Att komma över hinder och starta om. Som t.ex kärleken. För nu kan du få ett besked i din kärlek så du känner dig stabilare. Och du kan nu återvända till ett arbete som kändes begränsande. Det är ditt beslut som gäller!

Du kanske har det jobbigt att ta tag i saker och är lite slö. Kanske har du svårt att bjuda på dig själv, och att du fastnar i bagateller.

Det kan vara så att dina utgifter ökar. Titta på din budget och håll koll på den. Nu är det också en period av energier som kan innebära en ny ekonomiskt start om du har haft motgångar.

 

Men du kan njuta också. Kanske en träff med en vän/vänner det kommer att bli roligt 😊 En önskning är på väg!

 

Veckans Budskap: Kärleken är största kraften i universum. Så ge kärlek till dig själv och andra runt omkring dig 

 

Varm Kram Bettan ❤

 

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört…

Finns på tarotguiderna vecka 38

21/9 Tisdag kl.15-17

Kommer att hoppa in mera denna vecka så håll utkik.

Och hoppar in så fort jag kan på era sms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Katja den

  Tack fina Bettan! Det här träffade rakt i mitt hjärta ❤️

  // Katja

  • bettan den

   Hej Katja!
   Tack själv fina du 💗
   Kram Bettan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.