Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 37″

2

Hej fina läsare. Hoppas att du mår bra. Lite försenad denna vecka för jag har arbetat hela helgen. Och jag är glad att jag har arbeten som jag brinner för. Men nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde denna vecka. Som vanligt vill jag påminna att detta är inte individuellt.

Det finns oro i flödet. Kanske det är din omgivning som gör dig orolig. Kanske du tror att ensam är stark. Kanske en rädsla som att du inte får något som är viktigt för dig, och du tar dina egna beslut. Kanske du inte gör eller får din kraft att göra det som känns viktigt för dig. Men tar du inte tag i det nu så kan det bli jobbigare framöver. Men det kan också vara att det inte finns något att oroa sig över. Det viktigaste är att du tar hand om dig själv. Kanske du ska njuta lite av dig själv.

Nu kan du också trivas i din omgivning. Du kanske är hemma mera och inreder. Du trivs med människor omkring dig, kanske du bjuder hem några som t.ex kalas/fest.

Det som sker nu är färändringar. Kanske är du beredd på att förändra till något nytt, och våga gå framåt i livet. Du kanske har många järn i elden nu. Som t.ex målning eller förändra hemmet planera och skapa den miljö som du önskar. Pengar är på väg, kan vara något son du har investerat m.m. Nu kanske du också påbörjar en kurs eller utbildning.

Du får nu stöd och uppmuntran. Livets flöde är alltid viktigt. Kanske du också ska ta det lite lungt med t.ex en bok, måla eller lyssna på musik. Våga ha tillit! Det mesta faller på plats. Att avsluta det som har varit svårt och ta för dig det som väntar. För du bör visa vad just du kan, och också kräva att andra ger dig vad just du önskar. Du har din framtid framför dig och många stunder av gemenskap och glädje. Så ladda om dig själv och starta med dina äventyr. Du har möjligheterna men det är du som är ansvarig eller sätter i gång det nya.

Ha tillit och hoppet därför att någonting positivt och nytt är på gång nu.

Veckans Budskap: Gör det du tycket om och tyck om det du gör.

Önskar dig en underbar vecka.

Varm kram Bettan 

 

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på tarotguiderna vecka 37

15/9 Onsdag kl.13-15 och 17-19

Och hoppar in så fort jag kan på era sms.

Kommer att hoppa in mera denna vecka så håll utkik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Bettan den

  Tack 🙏

  Mycket av ditt inlägg stämde in på mig.

  • bettan den

   Hej orkideen!
   Så roligt! Hoppas det var
   fina saker.

   Kram
   Bettan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.