Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 36″

0

Hej fina du. Hoppas du haft en bra vecka. Hösten är här och jag tycker mycket om våra årstider. Allt har sin egen tjusning *Ler* Men nu har vi en ny vecka framför oss med nya möjligheter. Och nu har jag kanaliserat nästa veckans starkaste energi flöde och hoppas jag kan hjälpa dig på din väg.  Och som vanligt en påminnelse att detta är inte individuellt.

Lite oro och stress har vi i flödet nu. Så nu bör du stanna upp lite och släppa på ditt kontrollbehov. För det kan bli så att du bara stressar upp dig i onödan, och det kan då vara för det lilla minsta. Kanske inte saker fungerar som det ska, men det kan du nu inte göra något åt nu. Utan se saker och ting med lite humor. För du kan i alla fall inte göra någonting.

Nu kan du stå för nya utmaningar. Kanske du ändrar din egen  boendeform, eller du kanske flyttar. Nu kanske du också ska på en resa som inte var planerad eller något projekt. Längtar du efter förändring så har du alla möjligheter till det.

Nu kan du få ett svar på något som du väntat på. Nu kanske du har mycket på gång. Men det är också viktigt att man har lite mera tålamod än vanligt. Så ta tag i det just du har längtat efter. Ja ibland måste man också vara lite tjurig också och säga ifrån.

Det viktigaste är att du njuter av dig själv. Att du är i kärlekens flöde i helheten mellan din kropp, din själ. Satsa på det du vill göra. Det kan nu komma erbjudande som du kanske inte kan motstå. Men vill du gå din egen väg och förverkliga vad du vill, så är det en bra tid att förändra. Lyssna på dig själv och var öppen för förändringar vad det än må vara. Du kanske t.ex få ett erbjudande som är lite oväntat t.ex att du köper en bostad eller du kanske säljer din bostad.

Nu kommer också dina relationer att utvecklas till en helt annan nivå. Så ta hand om dig själv och dom andra runt omkring dig. Nu känner dig mycket gladare och öppnare än vanligt, och bjuder på dig själv än innan. Gör det du tycker är rätt och riktigt för dig.

 

Varm Kram !

 

Veckans Budskap: Vänskap

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna v.36

Håll utkik på Tarotguiderna och schema. Och sms gärna, så hoppar jag in så fort jag är hemma. Önskar er alla en bra vecka.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.