Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 35″

0

Hej kära läsare. Börjar att tacka för alla fina meddelanden och samtal jag har fått om horoskopet förra veckan, som har slagit in för många. Blev verkligen imponerad av allas framgångar. Och att ni vågade ta steget och gå vidare “Wooow” säger jag, var modiga ni var. Så glad för eran skull!! Jag har nu kanaliserat vad vi har starkast i vårat energiflöde. Men en påminnelse att detta är inte individuellt.

Nu kanske du oroar dig i onödan, men det kan likväl vara att det finns orsak att känna oro. Det viktigaste är att man tar ansvar för sig själv, att man ser om sitt eget. Kanske är det din hälsa som inte är så bra. Men då är det viktigt att du tar fram din positiva sida och ser framåt, och ser till att du också mår bra. Så ta det lilla lugna och vila. Ibland är det bra att vara lite lat så man kan ge sig själv tid och bara vara med sig själv.

Nu har du möjligheterna med dig och kan lita på dig själv.För nu är det dags att du ta fram det och visar vad just du kan. Nu kanske du vill satsa på något nytt som t.ex arbete. Alla behöver utveckling för att utveckla sig.

Nu visar det på glädje med dig själv och även med andra människor. Du kanske har kommit in i en förälskelse eller någon annan händelse som har gjort dig lycklig. Nu kanske du också vill ha lite roligt och göra roliga saker. Det kan nu också komma in någon i ditt liv, som kan ge dig kärleken som du behöver och längtar efter. Det kan också vara ett barn, familj, släkt, vänneer eller ett djur. Så kärleken finns runt omkring dig. Ja, du kanske redan är i en romantisk relation. Du är öppen för det mesta. Men nu är du lite gladare och strålar av äventyr och lust. Kanske du är lite galen och vild *Ler*. Men du har din humor och bjuder på det. Så du vågar nu mera än vad du gjort förut. Och kanske gör saker som du aldrig har gjort. Men nu vågar du och bjussar på dig själv. Sprid glädje så får du det tillbaka. Så våga göra det du har längtat efter.

Det kan nu också vara att det är mycket på arbetet och stressigt. Du kanske känner att alla sliter i dig från alla håll. Men nu har du mera energi så du klarar detta. För du tar ditt ansvar och kanske har lite dåligt temprament. Men du kanske glömmer att alla inte har den ork som du har. Några kanske tycker du är jobbig men du menar väl, för du vill bara ha ordning. Inget fel i det! Nu är det mycket med arbete och planering och det krävs mycket, men det fixar du.

Nu är det full fart. Och du får till och stöd som du inte hade räknat med. Nu händer det saker som du aldrig har trott varit möjligt. Och du trivs också att vara tillsammans med andra. Att du vågar dela med dig av  t.ex kunskaper eller dig själv. Ja till och med kan du ha turen att vinna pengar eller något ekonomiskt stöd. Nu visar det verligen på nya möjligheter. Unna dig att vara lycklig och ha tillit. Så ta vara på dig själv som t.ex fika med en vän, äter en middag ute eller ha en liten fest 🎉

 

Varm Kram !

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig “agent nr 9” på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth

Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….

 

Finns på Tarotguiderna vecka 35

Tisdag 31/8  11.00-12.00

Håll utkik på Tarotguiderna och schema och sms. Önskar er alla en bra vecka.

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.