Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 34″

0

Hej kära vänner. Hoppas du mår bra och haft en skön semester  eller ledighet. Nu kommer hösten smygande. Och jag tycker också om den årstiden när man ser på naturens färger. Att naturen går ner i sin vila.

Nu har jag kanaliserat för nästa veckans starkaste energi i vårat flöde. Och påminnner att detta är inte individuellt.

 

Nu har du snart utmaningar att vänta. Att du går din egen väg och satsar vad som är viktigt för dig.Och nu visar det att du kommer att få svar på något som du kanske har väntat på. Du kanske gör planeringslistor när det gäller arbete och kanske nu vill spara lite pengar. Kanske du nu har fullt upp i ditt arbete, eller det kan också vara något av ditt intresse som tar din tid. Nu kan du känna dig en aning rastlös, och vara stressad. Du kanske arbetar som egen företagare som ger dig allt vad du vill ha, och brinner för. Nu kan du också få nya arbetsuppgifter. Så nu är du på  gång att skapa förändringar.

Du kanske du planarerar att skaffa en ny bostad eller köp av bostad. Eller du kanska vill förändra i ditt hem. Det kommer snart mycket glädje i ditt liv. Du kanske vill söka nya möjligheter för du vill vidare. Pengar är på ingående. Och du kan få ordning på papper som är viktigt för dig att komma vidare. Nu ligger det viktigare avtal som t.ex köp av bil, bostad m.m.

Samarbete med andra är en viktig del, ibland finns det en aning kontrollbehov hos en del. Men alla måste ta ansvar. För nu kommer du snart att se saker i livet ur en annat perspektiv. Och då upplever du en glädje. Men ta hand om dig själv och våga ta ansvar för dig själv. För vi alla människor utvecklas tillsammans. För nu kan du bli medveten om hur du lever ditt liv. Som att du har ett nytt sätt att leva och ta hand om sig bättre.  Du känner att du vill komma vidare och få det du förverkliga. Nu finns det också en utveckling mellan dig och någon annan och du ger mera tid än vad du gjort förut. Ha bara lite tålamod för nu utvecklas relationer till en ny nivå. Så ta hand om dig själv och andra.

Du är älskad och kan njuta av livet. Och du bjussar  också mera på dig själv. Det du ger för du dubbelt tillbaka. Så våga ha tillit. Det är nu tider för någon mindre tillställning eller kalas på ingående.

Veckans Budskap: En spännande möjlighet.

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Finns på Tarotguiderna vecka 44

Tisdag 24/8 kl.18-20

Kommer trogligen in mera i veckan. Håll utkik på Tarotguiderna och schema och sms. Önskar er alla en bra vecka. 

Kram Bettan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.